Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

bratislava:
urcite chod k tomu cervenovi , vyjde ta to podla mna este menej penazi a budes mat krajsie a hlavne vecsie prska preto to robis ...NEZABUDNI!!! nehrn sa do toho bezhlavo !!!

bratislava

no zase ste mi poradili.fakt.ja by som najradsej isla na dalsiu konzultaciu s tym,ze ste vsetky pri mne a kazda povie svoj nazor k veci:-) ozaj to nechapem,ako prisla dr.k takemu nazoru,ze 240ml,ja som ani nevedela,ze take vobec existuje. mam vysku 169cm a 53 kg, obvod pod prsiami je 71cm. No co som jej na to mala povedat?? Idem buduci tyzden ku nej, vyskusame tie vlozky do podprsenky a uvidime.prinajhorsom pojdem este ozaj k dr.cervenovi na konzultaciu,co si on o tom mysli...

bellinka

martinka
dakujem za kompliment , ano ja som chuda jak sliz aj by som chcela uz roky pribrat ale moje telo to nedokaze , a vies ze ani neviem aku velkost mam lebo normalne podprsenky som si este neskusala a ta retro je C, sa mi nejak nechce ist do obchodov si nakupit nove podprdy lebo stale chodim bez :o)))

ninuska13

ska38
no moja ako tak citam,tak aj teba to este stale bolka.Nech uz mame aspon ten tyzden za sebou,ze?No mna to lave strasne boli,ale to mi robilo problemy uz hned po opke.To prave je v pohode,ale stale v nom citim neake drnenie...akoby ten silikon vybroval alebo co :)nechapem...

niky777
no mna to od poobedia neskutocne boli,cela lava strana.Prsnik cely picha.Ani s rukou nemozem dobre hybat akoby take silne pnutie a este aj sa mi zle dycha do toho.No katastrofa a k tomu druhy den po opke som nemala skoro ziadne bolesti az som tomu sama neverila...No dufam,z to rychlo ustupi.Uvidim ako dnes v noci...

bellinka

mihai
prepac tak som sa zmylila tak ta rada aby si nedavala 240ml patrila inej len neviem ktorej slecne :o)) este raz prepac:o))