Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bratislava
pokial ti hovorila 2.400 tak skús tam v ruzinovskej Trsku alebo Kostála al. Paliatku, sú určite skúsenjší. alebo ešte toho Cervena v BB. Ja neviem ale ked som bola u Kostála, tak tam mal vonku cenník a bolo tam písané ze augmentácia stojí ca. 500€ uz s anestezou a plus cena implosov, co závisí od znacky. Len ti chcem povedat ze za tú cenu co ti ona povedala, uz más lekára s vacsou praxou.:) ..ale ja ta nechcem ovplyvnovat. A 240ml je málo, ja mám síce 225ml ale mala som síce základ ale som malická a chudá a kázala som mu iba vyplnit ale nie moc zvacsit, to az po dietatku plánujem... raz.. :))

tanda

bratislava

pozri si v galerke alexy, silavia a zana oni maju pod 300 ml.. moj nazor je, ked mam zato vycalovat 2300 e, tak nech ten rozdiel je vidiet a nech potom nemusim lutovat a uvazovat nad reoopkov...

bellinka

Chirmed je aj v ba aj v ke ale operuju iba v KE v BA robia len laserove epilacie a transplantaciu vlasov , ja som bola operovana dr.Magdom a som stastna , prestastna ODPPORUCAM !!!! :o))

bellinka

Della:
ja ti v tomto neporadim lebo ja ked som mala dreny tak som bola cely cas na klinike, a tam som mala taku ich SEXI kosielku, a ja som isla domov az na 3den lebo som isla letecky , takze som sa tam fantasticky zregenerovala za tie 3dni :o))
vzdy na druhy den sa mi zda ze ich vyberaju mozno niekde na 3.den

ale myslim si ze najlepsie je dat si nejaku mikinku hlavne na zips na to nezabudni :o))

della

Wendy

pozerali sme i tvoje foto....a vieš čo povedal môj muž, že máš...velmi pekne prskáaa....a on je dost narocny chlap :-)takže nezufaj

della

Belinka

dik za info..ohľadne drenov...
..ked trčia hadičky a čo si mala potom oblečene??...tričko s krátkym rukávom alebo mikinu na zips??
inak pozerala som foto mas pekne prská a super postavu :-)

Mihai
hladala som tvoje fotky ale nenasla som ich..zaujima ma ake mas tie bradavky po opke...videla som foto jednej kočky tiež cez dvorce..joooj ale som sa zlakla :-)

tanda

bratislava

ja som bola na konz. v chirmede a tiez mi dal dok. vyskusat tie sil. vlozky 280,325 a 375.. ked si pozries moje fotky, tak mam prsia asi mensie ako ty.. no a dok. mi odporucit 300 ml, ze to by vyzeralo najprirodzenejsie, ale ze vidi, ze sa asi rozhodnem pre 350, no vraj sa mi tam zmesti aj 400, ale to by uz nebolo pekne.. takze tych 240 vobec nechapem.. ved ani tych 280 co som si skusala vela neurobilo, takze na tvojom mieste by som o menej ako 300 ani neuvazovala.. chirmed je aj v ba, neviem sice ci aj tam operuje magdo a kacmar, ale ich praca sa mi paci.. ja mam termin 15.2, uz si musim len dohodnut velkost (asi 325 vys.prof.) a znacku..

barbora10

mata16

350 a 375 nie je az taky velky rozdiel.dala by som si tie,co ti doktor navrhol.a Červen je profik k odhadovani velkosti.kamaratka ho neposluchla,dala si mensie,no a teraz ide na vymenu za vacsie,take ake jej navrhoval od zaciatku.pozri si moje foto.mne daval 350 a su super.takze aj 375 budu velmi pekne.

ninuska13

bratislava

ja som bola pred par dnami operovana u dr.Cervena a zatial som velmi spokojna.Mam anatomy pod svalom.Bol jediny doktor u ktoreho som bola na konzultacii.Ma fantasticky pristup.Oslovil ma hned,tak som uz k inemu potom ani nesla a navyse mi to casovo ani nevychadzalo.Konzultacia stala okolo 17eur a operacia ma vysla 2400eur.Ja ho vrelo odporucam.Urcite stoji za to ho vyskusat!!!