Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barborka
ja som nepovedala, ze je zly. podla mna je to skvely doktor aj humorista, ale mne sa moc nepacilo co mi navrhol aj ked som bola s tym zmierena

ska38

Bratislava,
ja by som tiez isla skusit k inemu DR.Podla mna je 240ml velmi malo.
Pozri galerku Ketrin 11,ma pod prsiami 69cm a ma tam 350ml.Co je dost,len skoda ze tam nema novsie fotecky.
Ja mam pod 77cm,cez som mala 85cm,mam tam 350ml a nevyzeraju vulgarne.Vsak poslem new fotky.

ska38

Ninuska13,
tak vcera to bolo hrozne,taka bolest.To jedno prsko boli,velakrat za den citim ako sa mi napina sval.a to mam ruku v klude.
Mata16-Ihla
to ked pojdeme na kontrolu k DR,tak sa asi zacneme rovno predstavovat pod nickom, ktore pouzivame tu.xixi

barbora10

martinka54

ja ta chapem,ze si chcela modelaciu bez rezu T,ale to neznamena,ze Červen nie je dobry.niekomu vobec nevadi rez T.červen ako prvy zacal u nas robit rez cez pazuchu,takze on je profik v tom.a celkovo robi krasne prsia a neviem o nikom,kto by s nim bol nespokojny.pani co so mnou lezala mala iba modelaciu a spravil jej nadherne prska.a bratislava modelaciu nepotrebuje,takze som jej ho poradila.