Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

zaria

mne tie rezy nieje skoro vobec vidiet a to som 3 tyz. po op., ale samozrejme zalezi aj na sikovnosti chirurga ako to spravi a kde ich presne umiestni.

musis poslat foto pred op. (aktualne prska) na mail e.uhrinova@gmail.com, ona ti potom posle heslo do nasho albumu a adresu

BarbieOne1

bratislava

ake ti este povedala, ze by ti dala?
okruhle alebo anatomy?

ja som si neni ista, kedy ma merala, ale nieco sa mi mari, ze az ked mi davala skusat tie velkosti, tak predtym. tak ta asi este zmera. a potom jej povedz svoju predstavu este raz ked chces vacsie.

inak pozerala som tvoje prska v galerke a narozdiel odomna pred op. mas velke prska:-)

aku vyslednu velkost by si chcela? zabudla som

zaria

Dievcata, uz roky zberam odvahu na plastiku, teraz uz len zbieram co najviac info. Chcem sa Vas spytat, ci je velmi vidiet ten rez pod prsiami, a taktiez ako sa mozem dostat do galerie a prazriet si foto, co tu spominate?

BarbieOne1

bratislava

ja som platila okolo dokopy 2000 eur, mentroy pri vacsom odbere mali nejaku zlavu do konca roka. nieco mi spominala dr. ze sa sniekym dohodla na tom odbere a vide to.

co ja viem, tak dr. simonova strasne vela veci konzuluje atd.. doteraz ak sa nemylim, nemala ziadnu pacientku, ktora by mala nejake vacsie problemy po op. a este k tomu operuje s nejakou zazracnou fintou, ze zeny nemaju po op. veliknske modriny)

mne tiez nehovorila o rizikach. spytala som sa jej na to, odpovedala mi na vsetko. potom som si povedala, rizika nerizika aj tak idem do toho, len som sa zacala v duchu bat co sa mi moze stat. tak som sa jej ani nemusela pytat.

tiez som bola na skusani velkosti a som jej velmi vdacna, ze mi dala, co mi dala. chcela som okruhle a presvedcila ma na anatomy. chcela som 300ml, dala mi 280, keby mi dala 300, tak mi asi koza potom praskne. to uz som mala taaak narvane. urcite si za par rokov dam viac, ked sa mi roztiahne koza, ale teraz by to neslo.
povedala som jej aku velkost chcem, ze vacsie 2jky a naozaj, mam teraz vacie 2jky.

Povedala si jej aku chces vyslednu velkost?

a to skusanie velkosti je super vec uvidis! ine je naozaj nieco vidiet v zrkadle, ako si len predstavovat.

ale ak chces vacsie ako ti navrhne, tak jej urcite povedz!!! a da ti vyskusat aj vacsie velkosti. aj mne dala

cayman

Dakujem za radu babule,tak si musim zariadit dovolenku. ale mam este jednu otazku, na den opky mi vychadza menzes,ale lekarovi som to zatajila s tym,ze nevysadim antikoncepciu a predlzim si termin. cize ju vysadim az 3tyzdne pred opkou, snad sa mi nic nestane :(((bojim sa,ale musim uz mat prsia

barbora10

ska38

bolesti vdaka bohu uz nemam,pomalicky maknu aj su o trochu nizsie,takze den co den lepsie.dnes som dostala kramy,tak som sa bala,ci ma to nezacne zase boliet,ale nastastie nie.teraz ma pre zmenu boli brucho.a ty ako?ako si spokojna s prskami?co hovoris na velkost a tvar?ja sa sem-tam rozbalim a obdivujem,najradsej by som uz kupovala nove podprsenky.

barbora10

martinka54

hlavne je,ze ti to niekto spravi,tak ako si ty zelas.dolezita je spokojnost.a vlastne koho si si potom vybrala?

mihai

della
neviem preco, nemam album. bud live neprisiel moj mail alebo ta foto co som poslala nebola ok. neviem, kaslem uz na to.