bratislava
ja som platila okolo dokopy 2000 eur, mentroy pri vacsom odbere mali nejaku zlavu do konca roka. nieco mi spominala dr. ze sa sniekym dohodla na tom odbere a vide to.
co ja viem, tak dr. simonova strasne vela veci konzuluje atd.. doteraz ak sa nemylim, nemala ziadnu pacientku, ktora by mala nejake vacsie problemy po op. a este k tomu operuje s nejakou zazracnou fintou, ze zeny nemaju po op. veliknske modriny)
mne tiez nehovorila o rizikach. spytala som sa jej na to, odpovedala mi na vsetko. potom som si povedala, rizika nerizika aj tak idem do toho, len som sa zacala v duchu bat co sa mi moze stat. tak som sa jej ani nemusela pytat.
tiez som bola na skusani velkosti a som jej velmi vdacna, ze mi dala, co mi dala. chcela som okruhle a presvedcila ma na anatomy. chcela som 300ml, dala mi 280, keby mi dala 300, tak mi asi koza potom praskne. to uz som mala taaak narvane. urcite si za par rokov dam viac, ked sa mi roztiahne koza, ale teraz by to neslo.
povedala som jej aku velkost chcem, ze vacsie 2jky a naozaj, mam teraz vacie 2jky.
Povedala si jej aku chces vyslednu velkost?
a to skusanie velkosti je super vec uvidis! ine je naozaj nieco vidiet v zrkadle, ako si len predstavovat.
ale ak chces vacsie ako ti navrhne, tak jej urcite povedz!!! a da ti vyskusat aj vacsie velkosti. aj mne dala