Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ahojte! ska akosi niet casu :/

della a jamimili
ak sa nedostanem zajtra sem,tak vam uz teraz radsej chcem popriat veeela sil na pondelok,nech vam to dobre dopadne,budem na vas mysliet a nebojte,hravo to zvladnete. vsetky sme to zvladli :) po prvej noci sa to rapidne zlepsi! a tu prvu noc aj tak prespite. :D takze nebojte sa,len sa teskajte!!!

della dakujem za komplimenty od tvojho muza :) :D divny pocit,ked viem,ze sa mi na ne pozeral nejaky muz :D

mihai,zacinam si zvykat na moju asimetriu i ked este stale mam v hlave reopku. ale ako pises,ani usi,ani nohy ani ruky... no nic nemame symetricke..
mne sa akoby kazdy den menia,jeden den normalne hladam tu asymtriu a iny den mi do oci bije :P divne.

inak mne ako to lave padlo dole,tak ma pri jazve moooc boli,akoby mi silikon na nieto tlacil.

baby pisala som,ze chcem ist na konzultacku k nejakemu doktorovi,nech sa na tuto robotu kukne a povie svoj nazor. skuste sa zhodnut a vyberte mi jedneho doktora! prosiiiim! lebo ja sa nechcem rozhodovat sama. zistila som,ze vzdy ked rozhodujem ja,tak vzdy naprd :( takze nechavam to na vas :D sak sme tu jak jedna rodina,no nie? ;) diiik vopred

sweety23

Čaute kočky, plánujem si dať zväčšiť prsia,viete mi poradiť dobrého chirurga v Ke? ďakujem vopred za odpoveď

ska38

Barbora10,
tak som rada, ze nie su velke,aj ked ta velkost je 350ml.Idem poslat Livke fotky, tak uvidis moje.
Bolesti mam stale,to prave prsko ma hneva.Dufam, ze zajtra to uz bude lepsie.

mihai

urcite ide o to ze ako sa komu hoja jazvy... u mna slo aj o to ze lekar nevedel ci mi nebude musiet korigovat malu asimetriu-jeden dvorec som vraj mala nizsie o 1cm ci kolko. uprimne, ze mam asymetriu som zistila az ked ma on pomeral. tiez vravel ze ked mi to da z rezu pod prskom, bude mi rez vidno, to uz som tu pisala. nemam podprsnu ryhu ani teraz, fakt by to bolo vidno. pred opkou vravel ze nech si predsa len vyberiem a brala som ze cez dvorce. toto mi uplne splyva s dvorcom, este k tomu som velmi opalena, uz sa to zliao ta jazva a dvorec, konecne som sa mohla vysolarkovat.
a napokon mi to upravu nerobil, cize malu asymetriu mam a vobec mi neva. frajer tiez sa divil, proste to neriesime ani sme neriesili. kto je sumerny ? inac, aj jedno usko mam nizsie ako druhe a stava sa mi ze ma tlaci lava topanka a prava nie :)))))

mihai

della
nemam vobec pristup.
coho si sa zlakla, nerozumiem, ta baba to ma zle spravene ci toho sposobu? ja som si ho sama vybrala a nemenila by som.

barbora10

zaria

staci si vybrat dobreho plastickeho chirurga a jaziev sa vobec nemusis bat.je pravda,ze zalezi aj na tom,ako sa komu jazvy hoja.ale urcite by som sa toho nebala.

della

Jamimili

moja, ako??....už sa nam to blíži...mňa začalo troška preháňať :-)...asi nervy, ale zajtra večer to bude ťažšie..idem na opku až druhá :-(, bojím sa aby ma od hladu nezacala boliet hlava

della

Mihai

...prečo??...ved to je škoda Mihai - určite by sa radi pozreli baby, ktore tiež čaká opka cez dvorce....nerozmyslíš si to...hmmm??

...to znamena, že ani sa nedokážes pozriet do albumov?..

a si spokojna??....ja som sa strašne zlakla ked som zbadala foto tuším "carmen"..tiež jej to robil Trška

BarbieOne1

aj mne sa zda 240ml malo, nechcem sa len zastavat dr. simonovej, ale neda mi to sa spytat ci si jej presne vysvetlila svoju predstavu a ci trvala na tych 240, alebo to bol len jej odhad co by sa jej pacilo?

s gulatymi som vymyslala od zaciatku ja, myslela som, ze budu krajsie gulate.. tak sme to skusali s gulatymi, az potom prisla dr. s tym ze si ma davala do PC do nejakeho programu a este sa aj radila s jej priatelom tiez plastickym chir. nebudem menovat, oni vela veci konzultuju spolu ( co je si myslim dobre ), ze by boli lepsie anatomy.