ahojte! ska akosi niet casu :/
della a jamimili
ak sa nedostanem zajtra sem,tak vam uz teraz radsej chcem popriat veeela sil na pondelok,nech vam to dobre dopadne,budem na vas mysliet a nebojte,hravo to zvladnete. vsetky sme to zvladli :) po prvej noci sa to rapidne zlepsi! a tu prvu noc aj tak prespite. :D takze nebojte sa,len sa teskajte!!!
della dakujem za komplimenty od tvojho muza :) :D divny pocit,ked viem,ze sa mi na ne pozeral nejaky muz :D
mihai,zacinam si zvykat na moju asimetriu i ked este stale mam v hlave reopku. ale ako pises,ani usi,ani nohy ani ruky... no nic nemame symetricke..
mne sa akoby kazdy den menia,jeden den normalne hladam tu asymtriu a iny den mi do oci bije :P divne.
inak mne ako to lave padlo dole,tak ma pri jazve moooc boli,akoby mi silikon na nieto tlacil.
baby pisala som,ze chcem ist na konzultacku k nejakemu doktorovi,nech sa na tuto robotu kukne a povie svoj nazor. skuste sa zhodnut a vyberte mi jedneho doktora! prosiiiim! lebo ja sa nechcem rozhodovat sama. zistila som,ze vzdy ked rozhodujem ja,tak vzdy naprd :( takze nechavam to na vas :D sak sme tu jak jedna rodina,no nie? ;) diiik vopred