Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

aj ja drzim palce dalsim nastupcom na opku
Jak ten cas plynie... Furt nejaka ide ..
ja uz aj vonku casto podozrievam baby s peknym dekoltom ze iste aj oni boli:D

barbora10

della a jamimili

aj ja drzim palceky,aby zajtra vsetko dobre dopadlo.babulky drzte sa a nech vas vysledok iba tesi.

jamimili

Della a baby moje zlate ak sa sem uz nedostanem dnes myslite na mna:-)))..ja strach nemam,stale sa tesiiim....Mihai-Hedera super pristupu len mali sme mensi problem takze som si radsej vybrala Dr.Gubu a ULK.-)))...Della myslim na teba zajtra...baby ktora chcet napsite mi na mail janka.janulka@gmail.com --ja vam dam cislo mobilu aby ste sem mohla niektora napisat-mam t-mobil.papapa moje krasne prsatice.-)))

ihla

wendy1

wendy, ty si si cim natierala, alebo co si pouzivala, pred opkou proti tomu,aby sa ti porobili strie???
Zda sa mi, ze elastin q, ale nie som si ista...

mihai

wendy1
Hedera, Interklinik, bezplatna konzultacka. nie je na tomto fore sice vela bab co unho boli, ako nas tak citam. neviem preco, podla mna je to tou cenou. kazdopadne je to vyborny odbornik.