Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

nathalia123
ak planujes deti v blizkej buducnosti,tak uz pockaj. nikto ti nepovie,ako sa ti prska naleju pri kojeni a tak mozu sa ti, ale aj nemusia zdeformovat,ked si das silikony pred detmi. je to len na tebe.

ska38

Wendy1,
fotky som poslala,vcera vecer.
Ozaj a co povedal Dr,na svoju pracu, ked si bola na kontrole?Ze je spokojny?!
Ninuska13,
ano boli stale,ten piatok bol kruty.Stale citim ako sa mi ten sval napina.Tiez mi je dlho doma,ale este vydrzim.Prechadzky mam po dome a po dvore.

nathalia123

Ahojte, este som sem nepisala, ale tiez rozmyslam nad zvacsenim, rada by som sa Vas spytala, ak teda niektora mate tak, ako to je keby som si ich dala teraz, este nemam deti, ako to je potom? Myslim skor na to, ako tie prsia vyzeraju po tehotenstve a po kojeni a ci je to vobec dobry napad... Dakujem za odpoved.

wendy1

ninuska,podla mna uz mozes ist von,ale asi tancovat nie :D ;) ale na tu kavicku isto,ak obsedis. no davaj si velky pozor,aby si neprechladla.

ninuska13

bodynka

dakujem ti pekne za pochvalu.Dal mi anatomy pod sval 300ml.Zatial som spokojna lebo take prsia som mala pred kojenim....Uvidim este ako sa vyformuju postupom casu,ale ja dufam,ze ostanu take ake su teraz :) Problemy neboli neake velke ziadne.Len prvy den bol hrozny,ale sama som prekvapena,ze tie bolesti sa daju zvladat lebo inac ja mam taky nizky prah bolesti,ze uz pri injekcii odpadavam....
A ty mas urobene prska?Mas albumcek?

ska38
Zlatinko ako sa dnes citis?Este ta to prave prsko hneva?Ja som dnes konecne spala nepretrzite celu noc,ale rano som sa zobudila taka stuhnuta,ze som od bolesti nemohla ani vstat.Inac uz sa doma tak nudim,ze sa idem zblaznit...

Baby
Po akom case ste sa vybrali medzi ludi a zasli ste si niekam na kavicku?Ja uz to doma nemozem vydrzat,ale co uz narobim...Koli prskam vsetko,no nie :)

wendy1

ihla ano elastic q. aj po opke som si ho davala. aj pri tehotenstvach,ale ako pise barborka, tiez si myslim,ze ked sa maju spravit strie,tak sa spravia. ja som sa natierala pri tehu a pri dvojickovskom tehu som si extra nato davala pozor,predsa to brucho bolo o dost väcsie ako pri normalnom monotehu a posledny tyzden pred porodom sa mi troska spravili aj tak :/ nie vela,ale predsa. takze asi ti ziaden krem uplne nezaruci,ze strie mat nebudes. a myslim,ze sa nemusis bat pri prskach,to by si si musela dat asi nejake brutal velke,ale to ti zas doktori nedaju. strii som sa najmenej bala.

Mihai,nad Hederom,Cervenom a Trskom rozmyslam.ze ku komu ist. a este nad Gubom. a aku cenu ma Hedera,ked pises,ze to bude tou cenou.

ska kedy das foto do galerky?? uz som nedockava.. pozerala som dost vcera v noci robotu Cervena a ninuska ma prekrasne prska a aj kopec bab na nete. je asi hodne sikovny :) tak som zvedava aj na tvoje! :)

barbora10

baby na strie nepomoze nic.ak sa spravit maju tak sa spravia.zalezi od vasej koze.ja som nemala ziadne ani ked som bola tehotne a nespravili sa mi ani teraz.a na prskach je mensie riziko ako na bruchu,lebo brucho sa po porode zase zmensi a vtedy su strie viditelne.ak nemate na prskach strie teraz,tak by ste ich nemali mat.ak zena so silikonmi prudko schudne,vtedy sa mozu spravit aj strie.