Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ninuska nie ja nemam porobene a skoro to tak este nebude. Asi si pockam najskor na babo.
Album uz nemam , lebo je to teraz zbytocne.

ska38

Wendy1,
dakujem, este uvidim ako sadnu a este kedy prestane ta bolest.Uz sa chcem konecne vystriet.
Cerven v Pezinku asi v sobotu,sa mi zda ,ze to tu niekto pisal,no nie som si ista...
Skus zajtra zavolat do BB sestricke,ona Ti povie info.TLF:0484399156.
Dadus 35,
75D.

Na fotke vyzeraju male,oni v skutocnosti su vacsie.Pofotim po kontrole,aj zo stran.

mata16

ahojte
jamimili,della tak sa drzte,drzim palce..

Mna to tiez caka tento tyzden a nejako som sa zacala bat, take zvlastne pociti mam, tuto noc sa mi aj o tom snivalo.. Toto cakanie je najhorsie stale mam ten zvlastny pocit v zaludku..

wendy1

nathalia,tak to si mladunka. tak chod do toho,ak po tom tak tuzis. ale aj keby ti napisala nejaka baba tu odtialko,ako to ma ona po kojeni,to nemusi byt tvoj pripad. v tomto sa ti poradit neda. jednoducho bud do toho ides aj z rizikom,ze potom sa zdeformuju po kojeni,alebo pockas. nikto na svete ti fakt nemoze povedat,tak tebe ostanu take iste.. bellinkyna sestra odkojila dve deti so silikonmi a nezdeformovali sa jej. ale nemozes sa tohoto drzat.

nathalia123

no, mam len 23, deti zatial neplanujem, ale raz urcite, tak som myslela, ze by mi napisala nejaka, ktora to mala pred detmi, ake to ma teraz a tak...

wendy1

ska ano,doktorovi sa paci jeho robota :P :/ dokonca povedal,ze aj velkost je idealna a to ma nahovaral na 305ml!hovoril,ze väcsie budu skarede. ja som si vydupala 350tky :P a jemu sa zrazu zdaju idealne. neviem,ale strasne ma sklamal :( zaco pyta najviac zo vsetkych doktorov?!!! :/

dadus35

ska38

aku velkost maš napísanú na tej pooperačnej podprde?Ja som mala takú istú len v telovej farbe velkosť 75B a teraz mám 75C.

wendy1

ska pozerala som fotky,no su krasne,uplne vam zavidim vsetkym tie dvorce v strede prs. ja som tak nestastna s tych mojich dvorcov :( no posli ale viac foto,aj z boku trosku.. fakt ten cerven sa mi javi ako naj doktor.. :)
kedy byva v Pezinku???