Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninuska13

wendi 1
no tak rozmyslam,ze zajtra sa asi konecne vyberiem niekde do nakupneho centra na kavicku,aspon trosku medzi ludi ale moja prva cesta bude viest do kadernictva so siltovkou na hlave,pretoze uz tyzden nemam umyte vlasy...urcite ti o tom oleji na hlave nemusim rozpravat:)Ty si si po akom case zvladla umyt sama vlasky?Zlatko a ty si vobec nerob vrasky z tej asimetrie.Mas prska krasne urobene a ten rozdiel nie je az tak neak brutalny.Aj ked poviem ti aj ja mam strach ako mi prska casom sadnu pretoze pred opkou som mala tiez asimetriu.A tebe ten rozdiel bolo vidno hned po opke alebo sa to menilo casom ako ti prska sadali?

ska38
moja ty mas vyhodu,ze v dome mas priestor na prechadzky a aj dvor,ale ja v byte sa moc nepoprechadzam :)kukla som ti prave do galerky na fotecky.Fakt ti ich krasne urobil.No fakt ma zlate rucicky.Dufam,ze vo stvrtok sa uvidime na tom vyberani stehov :)Inac mna ta lava strana tiez dost trapi aj to dychanie nie je este uplne ok.No ale za chvilu mame uz tyzden za sebou...tie najtazsie dni....

bodynka
Mas pravdu s tou operaciou pred detickami.Pokial si s prskami spokojna a este nemas deticky,tak je lepsie pockat a az po odkojeni si ich dat spravit.Ale ked su kocky nespokojne este pred detickami som aj ja zastancom ist na operaciu a riskovat to kojenie aj cez silikony lebo psychika robi svoje....Ved vzdy sa da ist na reopku....

ska38

Mata16,
o 17:00 sme dostali veceru,polievku a ryza +maso.Ale ti poviem, ze sme s Ninuskou dali do seba maximalne 5 lyzic polievky,proste to neslo.Si sice vyhladovena ale tazko sme do seba nieco dali.Ja som mala problem aj rano,zjest ranajky,dva rozky.Nemohla som, nechutilo.Ale ked sestricka povedala, ze ma nepustia domov,ak nezjem aspon jeden rozok....uf, hned bol dnu.

ska38

Mata16,
my sme tiez s Ninuska13,prisli na 7:45h,
Ninuska13,isla prva,ja druha.Jej dali o 8:00tabletku a o 9:00 brali na salu.ona uz bola vo svojom svete a ja stale pri vedomi ale som bola celkom v pohode,vsak ked som sa uz na to dala...
Mna o 9:00 pokreslil a dali mi tabletku, tak kym ma zobrali na salu,tak som aj zaspala.Prebrali ma,ked ma previezli na salu,este si spominam,ako som im hovorila,ze ma dobre poviazali a ze preco aj nohy...no asi tak
Operacia trvala asi hodinu,ten prvy den len lezis,no mne vadilo to lezanie,stale som sa chcela ist prechadzat,ale potom v noci mi dali postel vyssie,tak to bolo pre mna lepsie, v takom polosede.Dr a personal su super.Nemas sa coho bat.Zvladli sme my,zvladnes aj Ty!

mata16

ska
to boli vlastne otazky len som zabudla dat otazniky.. hned sa operuje ked tam dojdem?? a ci sa davaju nejake lieky na naladu??

mata16

ska
ked tam dojdem hned je operacia, mam tam ist na 7.45.. Davaju aj nejake tab. hovori sa tomu na naladu lebo ja to budem urcite potrebovat sa bojim uz teraz uz nech to mam za sebou.. tej operacii sa bojim viac ako bolesti to uz si nejako vytrpim..

mata16

ska38
vo stvrtok v novamede dr. cerven
musim tam ist den vopred v hoteli prespim aby som nemusela rano o 4 vstavat lebo som z Ba..

sweety23

ihla

Dakujem za typ,bola si u niektoreho z nich na opke? kto je lepsi? stalo sa niektorej babe ze sa jej urobili strie?

Dakujem za odpoved