Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Ska

ide mi s toho stresu hlavu roztrhnút...asi by som mala vypnut PC...ale potom neviem, čo so sebou - nejak sa to na mňa sype

della

Mata 16

ty ideš tento tyžden na opku Trškovi??...alebo si to mýlil s inou Matou..hmmm neviem

Mihai

škoda, že tam nemaš prístup...mohla si nejake fotečky poslat :-)nerozmyslíš si to??.....videla som tie jazvy po mesiaci a toho som sa zlakla..nevyzerali ok.....ale mas pravdu u každej je to ine....

bodynka

ninka da sa ist na reopku ale to su peniaze... ja som nespokojna , su male a tuzim po vetsich zaroven mam jazvy ktore s tym naraz chcem odstranit , takze sa vobec necitim ok . Ale i priatel chce nech pockam.Ja kebyze mam peniaze idem aj zajtra ale no neda sa:(
kocky,uz od utorka zacinam pumpickovat:DD

tanda

sweety 23

ja mam termin 15.2 v chirmede.. konzultaciu som mala s magdom, no pri operacii su vacsinou obaja.. teraz 25.1 si idem uz len dohodnut velkost a znacku, pretoze som sa nerozhodla hned pri konz. Videla som vela fotiek a ich praca sa mi paci, rozpravala som sa aj s dvomi babami co u nich boli a velmi ich chvalia, tiez aj belinka..

nathalia 123

ja budem mat v aprili 24, deti nemam a najblizsie 3 roky ani neplanujem.. doktor mi vravel, ze mal pacientku ktora hned po op. otehotnela, ale prsia jej ostali krasne.. no je to samozrejme individualne.. ked to chces, tak necakaj, chod do toho a nerozmyslaj nad rizikami..

della

Ahoojte kočeny Wendy, Ska, Barborka, Mata a ostatné..

stalo sa velke NEŠTASTIE, dnes skoro rano zomrel môj svokor.

...volala som Trškovi, že zajtra nemôžem nastúpit - bože doma všetko nachystane /navarene, upratane, ešte som aj periny prezliekla-ked mesiac nebudem vládat/, moja psychika pripravena a zrazu behom pár minut...sa všetko zmení..

..takže mila Jamimili, zajtra ti budem síce so slzami v očiach DRŽAť palce...
Trška mi dal novy termin 1.2. ...povedal, že mi ešte zavola možno aj 25.2. by to bolo možne-nevie musi to zajtra pozriet..len neviem čo menzes..mam dostat 21.1. ale poviem Vám, že mám pocit ako keby sa mi chceli spustit - to tie nervy...bože prepačte nejak som sa moc rozpísala..

...Wendy
dúfam, že sa nehneváš /za toho môjho manžela/...myslela som to v dobrom...
..a myslím, že ti pomôže ak si predsa len vypočuješ názor ineho lekara, keď ťa to toľko trápi..nechceš skúsiť Tršku???
ak ano napíš pošlem ti jeho číslo