Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

sweety23

na konzultaciu ma vzali hned a termin som si tiez vybrala ja.. teraz som nejak schudla pod mam len 70 a cez 82, ked posles live svoje fotky mozes si pozriet nase v galerke.. doktor mi odporuci 300ml, no povedal, ze vidi na mne, ze to bude 350ml :D, tak som sa nakoniec rozhodla pre 325ml, zlata stredna cesta.. znacku si necham poradit od neho.. ty mas aku predstavu?

sweety23

tanda:

dik za odpoved...aku mas velkost teraz a aku chces? pre aku znacku si sa rozhodla..ja uvazujem nad mentormi..maju teraz vela operaciek?na konzultaciu ta vzali hned? ja chcem ist cim skor,lebo potom odchadzam...

ska38

Bratislava,
zlaticko uz coskoro...
Ja som sa rozhodovala posledne 2 roky.Ale o silikonoch som snivala minimalne 5 rokov.

bratislava

ska dakujem.
akurat som si pozerala nove fotky, ty ich mas tiez super. jezis aj ja chcem take!! kedy budem uz aj ja konecne medzi vami-na druhom brehu?? :-(((

bratislava

wendy mne sa tvoje prsia velmi pacia a osobne si myslim,ze tu asymetriu vidis len ty, ked to velmi skumas.ale nikto iny ta tak podrobne nestuduje. kto ti to robil?
jamimili drzim palce!
della-uprimnu sustrast.
baby cerven operuje aj v ba? ma niekto kontakt?
barbie-nemas nove fotky? to by ma zaujimalo,lebo buduci tyzden idem ku nej skusat...

ska38

Della,
stres robi svoje, je to tazke.Trosku si oddychni,aby si nabrala viac sil.Predsa len si bola v predoperacnom strese,dnes to nestastie,dalsi stres.

jamimili

DElla moc ma to mrzi :-(((tak v tom budem sama....drz sa,ja viem ze sa to lahko hovori.....Baby dnes a sem asi nedostname tak sa tu majte pekne.papapa