Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweety23

tanda

to mas pravdu teda s tym rezom..teraz sa zamyslam..ta velkost zalezi aj od znacky si myslim..ked som videla mentory zdali sa mi plnsie..ako sa dostanem do tej galerie..odfotila by som sa tiez a poslala foto a poto maj po..

mata16

Ja som pisala v sobotu dokt. cervenovy na mail ze asi chcem radsej tych 350ml bojim sa ist do 375ml este mi sice neodpisal ale zajtra mu zavolam.. No len bojim sa toho ze uz sa tie silikony objednali a ja uz som aj peniaze poslala ze sa to neda vymenit.. Neviete niektora ci sa to este bude dat alebo uz mu nemam ani volat?

tanda

sweety23

najskor som chcela anatomy, no ked som videla viac fotiek, tak sa mi strasne zapacili okruhle posunute trosku nizsie..
aj dok mi odporucil okruhle.. co sa tyka jaziev, tak si myslim, ze pod pazuchou to bude vidiet viac.. pod prs. ti to uvidi len par ludi, ale ked si das v lete tricko a zdvihnes ruku, tak to vidiet bude.. inak strii sa nebojim, mne dok. zmeral aj kozu a povedal, ze sa mi zmesti aj 400ml, no nebolo by to uz pekne.. ja by som tiez chcela take trojky, no nikto ti nepovie, ze ake budes mat po op. ked sa dostanes do nasej galerky, tak uvidis, ze tie prsia su rozne.. napr. niektore 400 ml vyzeraju male a zas niektore 350 ml vyzeraju obrovske.. takze tazko povedat, ze co to spravi po op.. inde som uz nebola pozriet, na nich som mala dobre referencie, paci sa mi ich praca, takze som sa rozhodla prave pre nich.. a s terminmi urcite problem nebude.. konzultaciu som mala s magdom, tak ma bude operovat on, alebo obaja spolu.. vraj ked je tam vtedy aj kacmar, tak operuju spolu..

ska38

Sweety23,
uz lepsie.mam 350ml,pod sval,rez pazuchou.v utorok OP,ale v piatok som asi zle spala a 2dni som mala hrozne bolesti,ako ked sa mi sval napina.
ale dnes uz lepsie.
Da sa to zvladnut,ale len po OP zistis,kde vsade sa prsne svaly zapajaju.

sweety23

barbora 10

ahoj..chcem sa opytat,ked mas rez pod pazzuchou,silikon ti dali pod sval?lebo niekde som citala,ze to je vhodne iba pri vlozeni pod zlazu...ale to asi dost dlho nemozes dvihat ruky,aby si nenatahovala tu jazvu...kde ta operovali?ja tiez by som chcela rez pod pazuchou..

sweety23

ska 38

jasne,len mne je to daleko..zas niektore kocky zo zapadu chodia tu k nam,vraj lepsi pristup,vysledky aj cena..tak kto vie..vsetky chceme byt spokojne,ved preto to robime..kedy mas opku?a do coho ides?

ska38

Sweety23,
ja som bola len na jednej konzultacke a to u Dr.Cerven,kedze som z BB.A aj kamoska mi povedala,ze mam ist k nemu,lebo videla jeho pracu.