Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Mihalicka,
vsak na konzultacku mozes ist teraz a termin neskor.Kvoli kojeniu...
Ja som mala konzultacku v juni ale OP som chcela v decembri.Len v decembri som ochorela a OP som mala v minuly utorok.

barbora10

mihalicka

moze byt,ale lepsie je pockat aspon pol roka,tak neviem.uvidis co ti na to povie.ak sa chces dostat do galerky,tak musis poslat mail livke aj s tvojimi prskami a ona ti posle link aj heslo do nasej galerky.jej mail je e.uhrinova@gmail.com

ska38

Barbora10,
tak umyt vlasy sa ani neodvazim,ked este dnes som maturovala nad obedom.Stale ma boli to prave prsko,ale uz lepsie ako v piatok.

barbora10

ska38

no tak to je pravda,ze foto skresluje.ja idem na kontrolu tuto stredu aj s kamaratkou,ktorej robil brusko(abdominoplastiku).uz sa neviem dockat sprchy.aj ty?aj ten pas mi uz lezie na nervy.a inak ja som si vcera uz aj vlasy sama umyla celkom sa to dalo.

mihalicka

Ska, nemám prístupové heslo, nemôžem kukať. :-( Pod prsiami a cez ani neviem koľko mám, musím odmeriať.

mihalicka

Barborka, to fakt?!?!?! Mne sa zdá že hodných pár strán dozadu som čítala jednu kočku čo šla po 4 mes od kojenia. A ešte sa chcem opýtať ako je to s predoperačnými? Dá sa to aj u nic habsolovať alebo to musím obehať sama predtým?

ska38

Mihalicka,.
ja mam 174cm/56kg,pod prsiami 77cm,cez prsia 85cm.Dr Cerven mi dal 350ml,okruhle,pod sval, rez pazuchou.pozri galerku.