Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

sweety23

ano aj ja mam implantat pod svalom.to ci ho dat pod sval,alebo pod zlazu zavisi od inych okolonosti a nie od rezu.to znamena,ze bezne sa davaju implantaty pod sval podpazusim.ja ich mam tiez pod svalom.

tanda

sweety 23

no nieco take si hadam nemozu dovolit..to si kde pre boha pocula?
adresu aj heslo ti potom posle liva..
ja som z rv..

chiquitta

ja idem 23. 1. k dr. cervenovi... bude ma operovat v pezinku, nie v BB... nie je tu nikto taky, co so mnou bude zdielat izbu?

sweety23

tanda

sa zajtra odfotim...a potom ta galerka je kde?

aha,ze maju novu znacku..len som daco zacula,ze sa robia podfuky a ze plnia vodou co vydrzi dva roky..tak sa bojim.ked ta uspia tak nevies co ti tam davaju...ty si priamo z ke?

sweety23

tanda

sa zajtra odfotim...a potom ta galerka je kde?

aha,ze maju novu znacku..len som daco zacula,ze sa robia podfuky a ze plnia vodou co vydrzi dva roky..tak sa bojim.ked ta uspia tak nevies co ti tam davaju...ty si priamo z ke?

tanda

sweety 23

e.uhrinova@gmail.com toto je adresa na livu, posli foto pred a napis jej svoj nick..
ked som bola na konzoltacke, tak tam mal akurat polytech a nejaku novu znacku.. preto chcem ist teraz 25.1, nech mi ukaze aj ine.. ta velkost zavisi urcite aj od znacky, ale aj od profilu, no kedze si zhruba taka ako ja, tak ti urcite odporuci vysoky prof.

chiquitta

ja idem 23. 1. k dr. cervenovi... bude ma operovat v pezinku, nie v BB... nie je tu nikto taky, co so mnou bude zdielat izbu?

ska38

Mata16,
zavolaj tam zajtra a uvidis,co ti sestricka povie.Ale uz som to tu citala, ze kočka menila aj 4 dni pred OP.Ak si dobre spominam.Alebo zavolaj priamo do siklienky.

jeyla

Ahojte,chcela by som sa spytat,ci neviete kt.doktor je lepsi.Cerven alebo Jezovitova.Lebo som pocula aj tak aj tak a neviem sa rozhodnut.Dakujem