Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ďakujem vám za odpovede. Počkám zajtra a ak by mi nič neprišlo od neho tak v utorok zavolám. A možno nevydržím a budem volať už zajtra poobede. Ja by som chcela ak by sa dalo, tak cez pazuchu asi 350 ml, ale uvidím čo mi povie on. Mám 174 cm a 54 kg. Ja si myslím, že skorej ako v marci to nebude ale zase nechcem ísť neskôr ako v apríli na druhú stranu - aby som bola do leta fit. A je to len mesiac čo som dokojila, tak fakt uvidím ešte.

barbora10

mihalicka

konzultacie robi asi len v BB.ja som cakala na konzultaciu asi tyzden.na operciu sa ale caka aj tri mesiace,lebo ma vela klienteli.popripade,ak im niekto vypadne,nahle ochorie,tak daju vediet inemu dievcatu a ta je zoperovana namiesto tej co nemohla.ja som mala termin az 15.3,ale nejake dievca vypadlo,tak som isla 11.1.

barbora10

mihalicka

zajtra sa ti urcite ozve,ale aj tak ti da cislo na jeho sestricku a s nou si vsetko dohodnes.lepsie bude,ked jej zajtra rovno zavolas.ja som to mala tak isto.tiez som mu najprv pisala mail.

barbora10

a babulky co mate rez pod pazuchou aj sa nejak umyvate.bo moja rodina zacne za chvilu chodi so stipcami na nose:)aj na kontrolu musim ist predsa vonava,aby doktor neodpadol.

mihalicka

Ahojte baby, dlho Vás už čítam. Gratulujem všetkým čo máte po a držím palce tým, ktorých to ešte iba čaká. Ja som sa tiež definitívne rozhodla, že idem na to. Mám 27, dve odkojené deti a ďaľšie už neplánujem. Prsia som mala vždy malinké a teraz po kojení sa mi stratili nadobro. Chcela by som ísť k Červeňovi. Písala som mu v piatok kvôli dohodnutiu konzultácii, tak čakám čo napíše. To by som chcela v Pezinku absolvovať, tiež som z BA. Dúfam, že mi v týždni odpíše.