Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweety23

tanda

Cize s termínmi nie je asi problem,nebudem musiet cakat dlho myslis? Ja este chcem ist na Mojmirovu sa opytat..tam si bola? aspon do 2 pracovisk,ze co povedia..ja by som chcela rez pod pazuchou,lebo mam male prsia,tak neviem ci by sa mi tam urobila dobra ta ryha,aby nebolo
vidno jazvy,ale to mi isto oni povedia.Budes sa smiat,ale neviem kde nam zmizol meter,tak sa neviem zmerat..tiez som schudla..mam 170cm a 50 kg..ale chcem plne dvojky skor ku trojkam..to bude asi tych 350ml ze?len sa bojim ked sme take utle aby koza nemala sok a nevznikli strie..a chcem mentory asi..ze su najlepsie..anatomy si nechcela?kto ta operuje kacmar ci magdo?

ska 38

ja som z ke..tak bud chirmed,alebo plast. a est. chir. mojmirova...mas skusenosti nejake?

wendy1

barborka hej,na fotkach su ine. a ano,mozno mi doktor povie,ze je to ok :D ale ja som mala proste inu predstavu o tvare mojich novych prs :/ a to fakt robi Cerven konzultacie len v BB?? to vsetky blavacky chodia tam na konzultacky? to snad nie :(

wendy1

bratislava,tu asymetriu mi potvrdil aj moj doktor. operoval ma Minarovjech a vsetci,ktori videli moje prsia to povedali. nieje to len v mojej hlave! :(

wendy1

ska dakujem za cislo na Cervena. hned zajtra mu zavolam. :)

ninuska mne prvy krat umyla vlasy sestra a tusim na 12 alebo 13ty den som si uz sama aj umyla a aj vyzehlila vlasy :D
ta asymetria bola vidiet hned po opke a ze brutal,praveze teraz uz je menej vidno,ale ja som tym uz asi posadnuta. no viac ma trapia dvorce,ze su strasne dole. mozno to,ze mam jedno väcsie a jedno mensie by ma az tak netrapilo. ale tie dvorce neviem rozdychat :P na milion percent pojdem k Cervenovi a mozno aj k Hederovi. som zvedava,co povedia na moju augmentaciu :P

della uprimnu sustrast :( ach zivot je nevyspitatelny :/

neboj nehnevam sa za toho tvojho manzela ;) a Trsku by som rada navstivila,ale robi v jednej nemocke ako Minarovjech,ved ten moj je tam primar. tak neviem,lebo nechcem aby mu to trska utekal povedat. chcem ist najprv k inemu doktorovi a ked mi povie nejake veci,tak pojdem za mojim doktorom a vysypem mu to tam,ze aj iny doktor hovori,to co ja.. aby ma Minarovjech nesprdol,ze prsia su dobre,len ja robim problem tam,kde nieje. nech sa mam o co opriet. myslim o odborny nazor ineho doktora.

ska38

Mihalicka,
ak chces vidiet galerku odfot len prska ,bez hlavy a postavy.A este pod akym nickom tu vystupujes/mihalicka/A posli Livke.
A neboj, je nas tu viac co nemame nic,presnejsie nemali nic pred operaciou.

barbora10

ano s tvojimi terajsimi prskami a potom posles nove po operacii.je tam vela dievcat ktore pred tym mali malinke,takze sa nemusis hambit.