Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

wendy

mihalicka tu pisala,ze sa s cervenom dohodla na konzultacii v pezinku,tak to spravi asi aj tam,ked si to pacientka zela a dohodne sa snim.ale to uz je asi jedno,ked si sa uz objednala u hederu.

ihla

mihalicka

Podla mna ma cerven hlas ako milos buban :D ale to len tak na okraj.
Tak som zvedava, co ti povie na konzultacii. Ak si dobre pamatam, ty si nejak tesne po kojeni?...

martinka54

della
uprimnu sustrast ti prajem
chudatko moje tak mi ta je luto, stale len presuvas. takze mozno aj koniec februara? inak keby sme mali podobne menzes mozme ist spolu. ja nemam presne urceny termin. a menzes mam mozno 26.2.tak uvidim, zatial mam neurceno-zaciatok marca

mihalicka

Baby, tak som volala s Červeňom práve. Veľmi príjemný hlas. Konzultáciu sme si dohodli na túto sobotu v Pezinku. Medzi 18.00 a 19. 00. Teším sa - aj bojím. Už nech to je za mnou.

barbora10

wendy

a na kedy ta objednali?aj ja som zvedava,co ti povie iny doktor.a ak by ti dal za pravdu,tak co spravis?isla by si na reopku?

wendy1

tak volala som teraz do BB kvoli tej konzultacii u Cervena a sestricka mi povedala,ze konzultacie sa robia len v BB :(((( asi skusim toho Hederu v BA. nemate niekto cislo na neho?

Barbie ja som si dala normal podprdu az po 7tyzdnoch. ale moze sa uz po 6t. este vydrzkaj :)

BarbieOne1

ska38

ja som musela uz 7den po op., islo to tazko, ale dalo sa. Tak 10 dni po op. som chodila uz vsade sama. Akurat som obcas mala, aj mam problemy do ostrich zakrut, ale ked pojdes pomaly, tak to zvladnes:)

baby kedy si mozem dat uz normal podprdu aspon na par hod.? v piatok budem mesiac po op.

sweety23

tanda,barbora 10

o tych implosoch s vodou mi vravela kamoska,ale stalo sa to niekde v zahranici..aj ja si myslim,ze nieco take by sa nemalo stat..ved to je hazard s ludskym zdravim...

tanda

na konzultacku do chirmedu idem vo stvrtok..dnes idem na mojmirovu tak som zvedava..tam je konzultacka dokonca zdarma,tak som zvedavco kolko casu mi budu venovat a pristup aky bude..dam vediet potom..