Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

baby zatial nijake spravy od jamimili. netrpezlivo cakam a stale pozeram na telefon :) hned ako sa ozve,dam vam vediet.

marielle

caute babulky, uz dlhsie som rozhodnuta pre silikony a v najblizsom case by som to chcela zrealizovat....prosim, poradte, ktora klinika je naozaj kvalitna... pocula som o dr. cervenovi, vraj je dobry ... dakujem za odpoved :)

ska38

Ahojte kočky,
kedy ste zacali od OP soferovat.Vdaka
Della,
dakujem,ale sa mi zdaju velke.Zeby narastli...haha.V galerke to nie je vidno.V piatok poslem new fotecky do galerky.

della

Barbora 10, Mata 16, Wendy, bodynka,Jamimili a Bratislava:

ďakujem Vám

Jamimili:

myslím na teba...už to budeš mat za chvilku za sebou...drž sa

Mata 16
možno sa daju ešte vymenit imploše za menšie, mne dokonca Trška povedal, že má pre mňa nachystane 320, 360 a 400 ml a vraj uvidi,ktore tam budu najlepsie ked ma "otvorí"..brrrr znie to strašne

mihalicka

Ahojte, tak ako ste písali, dr. Červeň mi teraz poslal číslo ma mobil, že mám zavolať okolo 15.00. Takže budem mu dnes volať o tom čase a dohodneme konzuláciu. Juchuuuuuu.:-)

barbora10

tanda

ja mam rez podpazusim,vybrala som si ho preto,lebo ho podla mna najmenej vidno.moje kamaratky maju vsetky prska od cervena a rez pazuchou a jazvy nie je vobec vidiet ani z blizka.ja som tyzden od opky a uz teraz to mam velmi pekne,super sa to hoji,lebo na jazvu netlaci implantat.ked mi vyberu v stredu stichy,tak poslem foto jazviciek a uvidis ako sa to pekne hoji.su dievcata,ktorym sa jazvy zle hoja,tak si vyberaju tento rez,aby nemali zjazvene prsia,ale su zase baby,ktore maju rezy v podprsnej ryhe,alebo rez bradavkou a tiez nie je nic vidiet.ked sa ti jazvy dobre hoja,nemusis sa ziadneho rezu bat.

barbora10

sweety23

a to,ze si pocula o plneni implantatov vodou,je strasna blbost,ako pise tanda,nikto s osvedcenych plastickych chirurgov si take nieco nemoze dovolit,ze by ti dal ine implantaty do tela,ako si si zaplatila.mozno sa take nieco deja nanajvys v amerike,ale nie u nas.