Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Wendy1,
no uz si to sama napisala.dohodnite sa.viac hlav viac rozumu.Som zvedava na nazor ineho Dr,kedze ten tvoj je dokonca primar.

wendy1

ska lenze ja musim byt o 19h urcite doma,lebo kupeme a krmime a uspavame dvojicky. takze ja by som mohla v sobotu,ale jedine skor.No snad mi da Mihalicka aspon mail na neho. :)

a to prsko sa mi zmenilo,je krajsie,ale teraz zasa padlo dako dost dole :P a boli. :/

wendy1

inak je mozne,ze mi doktori povedia,ze je to ok. ved znetvorene niesu,to nie :D ale mne strasne vadia tie dvorce,ze su dole. a to mozno nieje chyba mojho doktora,ja som ich asi od prirody mala moc nizko. neviem,mozno mi povedia,ze keby sa dali gulate,tak by boli pekne v strede,ale mozno mi aj povedia,ze jednoducho ziadne implose by mi to nespravili,tak ako to chcem ja a da sa to len operaciou dvorcov.. neviem,uvidim. dnes cez obed som si zdriemla s detmi a snivalo sa mi,ze som bola u Hederu na konzultacii a ze v jeho ordinacii bola rada az za dvere plna zien,co chceli tiez konzultacku. a ze som sa tam pred nimi musela s nim o vsetkom rozpravat,vyzliect sa a riesit moje prska :DDD no jak na poste :P
uz mi sibe z toho :DDD :P

inak to lave ma z boku stale dost boli :/ a aj ked si pohnem s prsom,tak citim implos,ako sa mi pohybuje. prave akoby malo implos od prirody :D to je pekne a pevne a necitim ten implos.

ska38

Wendy1,
to tvoje prsko lave sa za 2 mesiace nezmenilo k lepsiemu?Lebo co mas fotecky ,tak tie po 6 tyzdnoch, tam to uz vyzera lepsie.Dnes mas presne 2 mesiace.Ale som velmi zvedava,co povie iny Dr.Ja by som sa este dohodla s Mihalickou aby zavolala Dr,ci by sa na teba tiez tuto sobotu v Pezinku nemrkol.

wendy1

mihalicka,ako to ze tebe spravi konzultacku v Pezinku?? mne sestricka povedala,ze tam nekonzultuje,len v BB. daj mi na neho prosim mail,nech aj ja si to vybavim v Pezinku prosiiim. sice mam termin u Hederu,ale rada by som sla k Cervenovi! dik

wendy1

baby tak jamimili to ma za sebou :))))) zvlada to super,aspon mne sa zdala podla hlasu,lebo ja som nemohla po opke ani rozpravat poriadne a ona bez problemov :) no statocna je! Takze pan doktor jej dal nakoniec implantaty znacky Nagor 295ml. super :) vsetky vas pozdravuje a hned ako sa jej bude dat,tak nam sem napise. takze jamimili este raz veeelka gratulka!

ska38

BarbieOne1,
dakujem,idem na kontrolu po 10dnoch,tak hadam zvladnem.V krajnom pripade,si musim zabezpecit sofera.
S tou podprsenkou pockaj.Neviem ako vy kočky,ale mne ta nie moc vychvalena pooperacna podprda ani nevadi.Celkom sa da..ale ja ju mam len tyzden..