Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livuska

Ahojte baby citam vas casto uz som sem daavno pisala potrebovala by som poradit idem tiez na opku 11.2 k Cervenovi mam navrhnute 360ml alebo 330ml mam sa rozhodnut chcela by som take trojecky no bojim sa ze 360 bude vela na moju postavu pod prsami mam 70cm vyska167 48kg mam aj foto v galerke pred pozrite baby.Mate tu niektora 350ml a pod prsami 70cm???Poradi mi niekto???Vopred moc dakujeem Ps gratulujem vsetkym babam co su po drzim palceky a tesim sa s Vami!

mihalicka

Wendy, ja neviem, mne sa tvoje prská páčia. :-) Dúfam, že aj mne sa budú potom tie moje. Ja sa bojím hlavne ako to s deckami bude - teda s menším - aby sa po mne necápal.

dadus35

wendy

a co ti na prská a nato, že by si išla znova na opku hovorí muž? Naozaj by si sa nato znova odhodlala pri tvojich drobcoch?
Ja inak tiež rozmýšlam,že by som išla ešte do väčších, aj o číslo.Doktor hovoril, že nato treba u mna 2 opky.Ale včera bola u nás dcérina kamarátka a hovorila jej, že ,,tá tvoja mama je hore celkom dobre obdarená,,.Tak možno je to fakt iba v mojej hlave.

martinka54

jaj della, pomylila som si ta s druhou co s decembra isla na januar. tak nas je tu vela, ze sa mi to niekedy myli

mihalicka

Jéééžiš baby, zasa som dobrú volovinu napísala. Nie v PK ale v BB skonzultujeme. Ja som sa ho pýtala či sa nedá aj tam, ale že tam len raz za mesiac chodí výlučne operovať. :-( Ešte som mu nevravela o kojení, poviem keď tam budem,uvidíme ako to dopadne. Sama som zvedavá. A na ten mail som písala, ktorý ste tu spomínali. Utekám nakladať večeru mužovi ešte.

della

martinka 54

dakujem...ja mám teraz len prvý posun opky....bud to bude 25.1.ale tam už nejaku opku ma alebo az 1.2. uvidím, čakám kým mi zavolá....a dnes sa mi naplno spustil menzes....takže už bud alebo...po menzese mi to bude jedno...i ked by som prijala ten buduci pondelok :-)

Wendy

super, že si nas takto informovala, čo sa týka Jamimili....inak s tým snom si ma pobavila "ako na pošte" chi-chi

Jamimili
drž sa moja, úprimne ti to zavidim.....ked si predstavim, že som i ja mohla byt na tvojom mieste ...ach jooo

wendy1

ska mna mrzi to,ze mi dal do laveho maly implos a to,ze ked videl,co on isto musel vediet,ako budu moje prsia vyzerat po opke,ze budu dvorce nizko,mozno mi mohol navrhnut rez cez dvorce,ktore by zaroven aj upravil.. lenze on ma ani nejako specialne nemeral pri konzultackach a ani neriesil so mnou vysku profilu. az po opke som zistila,ze mam vysoky profil a co si pamätam,dr. Guba mi povedal,ze ak nechcem spicate prsia,tak by som mala mat stredny alebo nizky profil.. a moj doktor zistil,ze mam jeden dvorec nizsie ako druhy az ked ma kreslil pred opkou. to ho zaskocilo,ale ostal ticho,aby ma asi nevystrasil :/

ska38

Wendy1,
ten sen svedci o tom ,ze nie si spokojna.Vidim, ze Ta to trapi...Mozno Dr povie, ze okruhle by boli vhodnejsie, no on vie lepsie posudit.Vsak uvidime,co povedia.