Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

wendy,

presne ako hovoríš.teraz by sa rozhodovalo ovela lepšie akú velkost chcem.kebyže idem na opku tak určite na takých 400ml-425ml.teraz mám 325ml.ked som bola 1krát hovorila som že chcem také akurátne.hned hovoril že mi to urobí také plné 2ky slabé 3ky.inak presne sa trafil.teraz by som prijala plné 3ky.pred opkou som mala slabé jednotky.moje miery sú teraz 92-70-95, tak by som prijala aj cez prsia 95cm /pod prsiami mám 75cm/.aj ked oproti tomu čo mala mala, resp.nemala je to krása.neviem čo by mi nato povedali doma /asi že mi v mojom veku šibe/ a hlavne finančne mi to už asi na opku nevyjde.
Raz tu nejaká baba písla ako sa určí velkosť poprsia.Zmeriaš si rozdiel pod a cez prsia.ak máš rozdiel 10-15cm sú to 2ky,ak je rozdiel 16-20cm tak 3ky.
Inak ja som bola na opku ked mala moja malá 2,5roka a ja to bola ešte dobrá fuška a pri tvojich 2 drobcoch to bude ešte väčšia, ale mi ženy zvládneme aj nemožné ak si niečo zoberieme do hlavy.každopádne som zvedavá čo ako ti to dopadne.

barbora10

babulky ja mam 350ml a poviem vam,ze mne je 75/B strasne mala,vlastne ju ani nenatiahnem.aj tuto pooperacnu mam 75/C a prsia mam v nej strasne natlacene a to uz dost odpuchli,lebo som ich mala az pri krku a teraz sa pekne posunuli nizsie,ale velkost rovnaka.zajtra idem na stichy,tak poslem nove foto.podla mna 350 je dost velky implos,ale na kazdom to vyzera inak.ja som teda s touto velkostou nadmieru spokojna,lebo su naozaj velke.

mata16

livuska
ja idem teraz vo stvrtok k cervenovy na opku. a nevedela som sa zatial rozhodnut ci 375ml alebo 350ml ale dnes som napisala do siklienky ze aby mi poslali 350ml .. Takze ak budem mat po opke. tak napisem a poslem foto ako to bude vyzerat ci to budu 3ky alebo nie,,,

wendy1

dadus,ak raz pojdes na väcsie,do akych by si chcela ist? napis aj velkost aj typ.. teraz sa uz lahsie rozhoduje,ze? ked uz mame s tym skusenost.

wendy1

diik ska za mail, ale ako citam,ze mihalicka sa pomylila,tak asi ani ja ho neukecam na ten pezinok. no spravim to takto. 26.1. pojdem k Hederovi,uvidim,co mi povie a podla toho bud pojdem este k Cervenovi alebo rovno za Minarovjechom. a mozno ma vsetci poslu do kelu,ze mi sisi :D ja fakt nechcem povedat,ze su moje prska teraz otrasne,ale proste ani zdaleka nezodpovedaju tvaru,o akom som snivala. mne sa pacia zaoblene,gulatucke prska z bradavkami v strede a nie spicate, na pohlad akoby ovisnute z dvorcami dole. Jamimili dnes dostala gulaty anatomicky tvarovatelny implos.. teda dva :D no a to je podla mna ideal,aky by som asi chcela ja. Guba mi ho ukazoval na konzultacke. to je gulaty implos,ale mäksi a ked sa da pod sval tak vrchnu cast toho implosu ten sval mierne stlaci a je to nieco medzi gulatym a anatomom.

dadus s muzom sa o tom nerozpravam moc. ano to jedine ma desi,ze co s detmi,lebo to tu bolo hrozne,ked som nebola funkcna. ale tak myslim,ze skor ako o rok by som na opku nesla,ze mi to nedovolia doktori a to budu aj dvojicky uz 2 a pol rocne a to sa uz dat isto bude. takze tak. ale bojim sa,ze keby mi doktor povedal,ze mozem ist na stol skor asi by ma to lakalo. :) a hej isla by som do toho. kedze uz viem,aka to je bolest,tak sa budem vediet na to pripravit a citala som,ze reopka uz tak neboli. a ak by som bola uz na stole,asi by som si dala do praveho 375ml a do praveh 400ml. aby to boli tie trojky :P
no vymyslam,coo? :P

livuska

ahoj alexa222 mail e.uhrinova@gmail.com toto je mail na ktory posles foto tvojich aktualnich prsicok aj s menom pod akym tu vystupujes Liva ti obratom posle mail s heslom do galerky.

alexa 222

Ahojkaj babenky poprsoim Vas o pomoc ako dlho ste mali bolesti po opke a ako sa dostanem do galerky mam opku 18.2.10 u dr Cervena zevraj je super len sa bojim po operacii a chcela by som vlozit foto a vidiet 325 ml anatomy

Dakujem