diik ska za mail, ale ako citam,ze mihalicka sa pomylila,tak asi ani ja ho neukecam na ten pezinok. no spravim to takto. 26.1. pojdem k Hederovi,uvidim,co mi povie a podla toho bud pojdem este k Cervenovi alebo rovno za Minarovjechom. a mozno ma vsetci poslu do kelu,ze mi sisi :D ja fakt nechcem povedat,ze su moje prska teraz otrasne,ale proste ani zdaleka nezodpovedaju tvaru,o akom som snivala. mne sa pacia zaoblene,gulatucke prska z bradavkami v strede a nie spicate, na pohlad akoby ovisnute z dvorcami dole. Jamimili dnes dostala gulaty anatomicky tvarovatelny implos.. teda dva :D no a to je podla mna ideal,aky by som asi chcela ja. Guba mi ho ukazoval na konzultacke. to je gulaty implos,ale mäksi a ked sa da pod sval tak vrchnu cast toho implosu ten sval mierne stlaci a je to nieco medzi gulatym a anatomom.
dadus s muzom sa o tom nerozpravam moc. ano to jedine ma desi,ze co s detmi,lebo to tu bolo hrozne,ked som nebola funkcna. ale tak myslim,ze skor ako o rok by som na opku nesla,ze mi to nedovolia doktori a to budu aj dvojicky uz 2 a pol rocne a to sa uz dat isto bude. takze tak. ale bojim sa,ze keby mi doktor povedal,ze mozem ist na stol skor asi by ma to lakalo. :) a hej isla by som do toho. kedze uz viem,aka to je bolest,tak sa budem vediet na to pripravit a citala som,ze reopka uz tak neboli. a ak by som bola uz na stole,asi by som si dala do praveho 375ml a do praveh 400ml. aby to boli tie trojky :P
no vymyslam,coo? :P