Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

wendy

zlatko ja si myslim,ze keby ti doktor hned prvykrat dal gulate,tak by si bola spokojna,lebo by si mala to co vlastne ty chces.ty si nespokojna podla toho co pises s tvojim tvarom,cize s anatomickymi implantatmi.no a to ti robi aj ten nespokojny dvorec.

mihai

baby ja som asi fakt sibnuta. dnes je jedno z tych ran, ked sa mi moje 320 zdaju velke. vcera som mala zas smutnu naladu, hlavne vecer, zeake mam male kozy napriek operacii. do kelu, pred opkou som sa tesila ze uz NIKDY nebudem mat ten hnusny pocit ze nemam prsia ako maju byt, ale mavam ho :(((( toto je na zblaznenie !!!

mihai

baby ja som asi fakt sibnuta. dnes je jedno z tych ran, ked sa mi moje 320 zdaju velke. vcera som mala zas smutnu naladu, hlavne vecer, zeake mam male kozy napriek operacii. do kelu, pred opkou som sa tesila ze uz NIKDY nebudem mat ten hnusny pocit ze nemam prsia ako maju byt, ale mavam ho :(((( toto je na zblaznenie !!!

barbora10

wendy

doktori sa rozhoduju aj podla toho ,s akymi impantatmi najradsej a najcastejsie robia.samozrejme ak ma zena take prska ze je mozne dat aj gulaty aj anatomicky.napr.červen by ti kludne dal na tvoje prska gulate.vela bab nemalo vobec nic a aj tak dal gulate.myslim si,ze tvoj doktor rad pracuje s tymi co ti daval,takze preto ten vyber.

barbora10

wendy

a to co pises o jamili je pravda,sice neviem aku znacku dostala,ale eurosilikony maju taky tvar pri gravitacii,lebo su jemne kohezivne.doktor mi to ukazoval,tak ze ked implantat chytil,gravitaciou sa dal do takej kapocky.napriklad silikony Nagory maju ovela vacsiu kohezivit,su ovela tvrdsie a ani ich tvar sa teda pri gravitacii nemeni.aj na omlazeni baby pisu,ze su s nagorami nespokojne,lebo su tvrde na dotik.

ihla

divcata, ja mam teraz asi dost hlupu otazku, ale tak kto sa nepyta, nevie :)
Ked si objednam v siklienke implose a pooperacnu podprsenku, to pride im do nemocnice alebo mne domov a ja s tym mam rovno prist na opku? ... :)

dadus35

wendy,
inak mne gulaté hned zavrhol,neviem prečo.Cez kožu si mi vedela rebrá spočítať.Teraz mi tie imploše aspoň rebrá na hrudi zakryli.Neviem ako sa doktor rozhoduje či dá anatomy,alebo guľaté.