Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Barbora10,
ja mam 350ml a stale sa mi zdaju velke.Hadam sa este zmensia.Alebo psychika, ze za posledne roky nic?!Vlastne som len tyzden po OP.

ska38

Ahojte kočky,
Barbora10,
davate si nieco na jazvy pod pazuchami?alebo to nechavate na samohojenie?vdaka.
Ja stale nedam ruky hore,citim ako mi tie jazvy tahaju..Tak nechavam ruky v klude.
Ninuska13,
ako sa citis?
tak kedy mas ist?stvrtok alebo piatok?
Ja uz lepsie ale vodorovne pre istotu nelezim, lebo by som sa nepostavila,stale v polosede.

84nika

ninuska13 - mne meskali po opke vyse 2 tyzdne, tak som isla za svojim zenským lekárom, a povedal ze po narkoze je to normálne a ze niektoré dostanú aj skorej ako by mali alebo ti meskajú aj týzdne. Tak neboj. :)
livuska - je nás tu vela co máme Eurosilikony, som spokojná a este sa na nich nikto nestazoval, aspon sa nepamätám...
wendy - to som aj ja pocula ze ked má niekto nizsie dvorce tak skor navrhnú anatomy ako okrúhle, aj ja som ich preto dostala, ale ja tiez mám ich nizsie ako normál a to som este ani nekojila.

livuska

wendy dakujem ti dam teda 360ml nechcem potom lutovat ze som si nedala viac.Rozhodujem sa este medzi Nagor a Eurosilicon.Baby ako ste spokojne s eurosiliconom?Budem vdacna za kazdu odpoved....

ninuska13

baby,
Meska mi uz niekolko dni menstruacia.Moze to byt ovplyvnene tym,ze som po opke?Zacinam chytat strasnu paniku...

wendy
Ja som mala prsia v horsom stave ako ty.Uplne upadnute a dvorce dole a doktor hned povedal,ze musim dostat anatomy,takze si myslim ze tie okruhle by ti asi neovlyvnili vysledok.No neviem tazko povedat....nie som odbornik.Kamaratka si dala po dvoch detoch tiez silikony a mala prsia ako ja a tiez dostala anatomy.Akurat,ze jej jeden prsnik upadol a vytlacil jej silikon do strany.Jej to robil jeden suplikant z nemecka o ktorom niet teraz ani chyru ani slichu,tak chce ist tiez na reopku lebo je z toho na nervy.

barbora10

mihai

to mas pravdu,ze na dvorce co su nizsie sa moze hodit viac anatomocky,ale podla mna ich wendy pred operaciou nema nizko.ma ich normalne,takze nemyslim,ze by sa nehodili gulate.praveze s gulatymi by ich nala vyssie.ale ved uvidime,co jej povie hedera.dufam,ze jej poradi tak,aby bola spokojna.

mihai

baby a este raz prosim, budte ku mne zhovievave. natej foto spredu ako sa divam, vyzera kazde prsko inak, nejak krivo drzim ten fotak, taku asymetriu teda rozhodne az nemam :))) a opat opakujem-biele fliaciky okolo dvorcov sa stale lepsia. kedysi, ako tam bola ta koza napnuta nadoraz boli az voskovo biele, aj taky spodny pas dvorcov...verim ze to zmizne.
a wendy, nasa tema ohladom citlivosti :) ta necitliva prava bradavka ma zacina boliet na dotyk ako predtym lava. cize opat hlasim-citlivost sa vracia ;) u teba ako ?

martinka54

wendy
mozno by ti stacilo len pozdvihnut dvorce trosku vyssie a hned by ti to inak ukazalo. take je strasne tazke si vybrat spravne implantaty. ja si ich pojdem vybrat s priatelom niekedy na buduci tyzden asi. ja ked si pozeram obrazky, tak sa mi pacia vacsinou gulate a iba jedny anatomicke a mne odporucil anatomy. tak sa bojim, ze urobim chybu a budem potom nestastna a neviem ci by som mala chut ist este potom na reopku.

mihai

pokial ja viem, tak na dvorce co su nizsie sa praveze nehodia gulate ale anatomy ! som si tym dost ista, praveze sa davaju na povisnutejsie prsia. tym, ze maju vacinu objemu nizsie ti dvocec este zdvihnu. gulate by si mala horsie. ved Wendy, na konzultacke uvidis. akurat posielam Live fotky, pokus cislo 2, snad uz budem mat album a pristup aj ja :)