Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

Ska38

každej babe sa po opke zdajú prsia obrovské ale po čase si nato zvykneš a povieš si že by si prijala aj viac.Ja som bola na tom takisto.Dnes som čítala Evu a píše tam o tom aj dr.Červeň.Tuším si bola ty u neho a Ninuška.
Zaujímavé že hovorí, že najlepšie je dať implantát celý pod sval a v takom prípade sa tam môže dať max.350ml.Píše tam fakt zaujímavé veci.Ja fakt neviem podľa čoho sa tí doktori riadia.

jamimili

baby moje krasne,tak som doma,...mozem povedta ze ma nic moc neboli,akurats etricky sa cudovali lebo o 18..00 som uz chodila.-)))chrbat ma horzne bolel ale nic viac...no dnes mirano dali podprdku ze 70/A sa mi zdala mala ale je v pohode potm poslem foto tak v utorok....majte sa krasne,urcite sa ozvem a dakujem ze ste na mna mysleli.

barbora10

livuska

uz som tu pisala,ze medzi eurosilikonmi a nagormy je velky rozdiel.eurosilikony su jemne kohezivne,teda maksie ako na nagory.gulate eurosilikony ked zdvihnes,gravitaciou sa daju do takej slzicky,co nagory nerobia,lebo maju vacsiu kohezivitu,teda su ovela tvrdsie.niektore baby na nagory nadavaju,lebo aj po dlhsom case maju prsia dost tvrde.ale niekomu zase vyhovuju nagory prave tym.

barbora10

ska38

a este k tej velkosti.oni sa este trosku zmenia,ked sa usadia ako maju.aj mne sa zatial zdaju strasne velke,ale asi je to naozaj tym,ze si musime na ne zvyknut.no a potom budeme zase vymyslat,ze aj vacsie mohli byt.to sme mi zeny:)ja som si skusala nejake podprdy,ale aj 75/C mi je len-len.

barbora10

ska38

na jazvy si nedavam nic,lebo sa mi krasne hoja.vyzera to tak,ze za par tyzdnov nebude ani stopy po reze.zajtra idem na vyberanie stichov,takze doktor mi povie ako dalej postupovat,ale do vtedy by si s tym asi nemala nic robit,ani nicim natierat.ty si sa aj nejak umyvala pod pazusim?

mihai

uz by som tak chcela mat ten pistup :) netrpezlivo cakam :) zvedava som na vas vsetky, uz vas citam asi 4-5 mesiacov, ci viac ?

ska38

Ninuska13,
este k suplikantom.Mojej kamoske robili prsia v Prahe,cez dvorce a chuda trpela stale od bolesti,po OP mala zapal,no strasna bolest.Si vytrpela.Asi pred par rokmi, ked som sa rozhodovala ci ist na OP,som si prezerala fotky na nete a nasla som jej prsia pred aj po OP a ked som sa jej spytala,ci ju operoval dotycny Dr,az nechapala,ze este sa svojou pracou aj chvalil a zle urobene prsia aj vystavil na nete pod svojim menom.A sme skonstatovali, ze vtedy to bola asi aj jeho prva OP cez dvorce.A ked kamoska napla sval, tak tie silikony jej skakali,proste nieco hrozne.Teraz uz par rokov sa tesi z noveho poprsia,kedze bola na reopke.