Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

V dnešnej dobe asi plastický chirurg keď sa chce uživiť musí ovládať svoju prácu.Je ich naozaj dosť veľa.A je to ako u každého lekára, aj najlepšiemu lekárovi môže zomrieť pacient, aj najlepšiemu plast.chirurgovi sa práca nemusí vydariť.

dadus35

mihai,

to máš pravdu.Keď som si ich prvý krát videla to bol fakt super krásny pocit, teraz keď pozriem si poviem no mohli byť aj väčšie.Hlavne, že predtým som chcela úplne prirodzené a stačí o málinko väčšie. Ono sa hovorí že s jedlom rastie chuť a je to pravda.Po opke som nosila iba obyčajné podprdy, teraz nabieham znova na vystužené.Chcela by som si kúpiť tú so silikónovou výplňou, ale tuším ty si tu spomínala,že ti dobre nesedela.
Červeň robil aj Cifrovej prsia /aj ona tam je vyfotená/, len nespomínal či mala iba 1 opku, alebo 2.Ja si myslím že keď mala predtým 1ky tak 4ky jej určite neurobil na prvý krát.

ska38

Dadus35,
ano boli sme u Dr.Cerven s Ninuska13.Aj mne sa paci clanok,velmi pekne rozprava o praci.Praca je jeho konickom.

dadus35

inak niektorá baba v galérke ma anatomy a vyzerajú ako guľaté a naopak, ono to fakt závisí aj od tvaru prsníkov pred opkou.aj tie ml vyzerajú na každej inak.

jamimili

praveze neboli moc .-)))ja ruky dvihnem tak ze si urobim cop a potom maximum cca do vysky ramien...moje nagory su makke aspon teda maksie ako mentorky :-)))...inak ked ma dnes prevezoval len som kukala ake su pekne a dr. sa pacili :-)))

mihai

Cerven je v EVE? musim si ju kupit :) dadus35, myslim, ze aj lekar je "len" clovek, este k tomu chlap, cize kazdy je svojim sposobom jesitny a kvazi si presadzuje to svoje :) nebud predsa jeden o druhom hovorit chvalospevy, radsej sa kazdy bude tvarit ze najlepsie vie on sam :)) to je prirodzene.
a veru, casom si kazda zvykne na to, ze uz prska ma. velmi rada by som opat zazila ten pocit ked to bolo take nove !! prekrasny pocit aj ked som prvykrat pozrela na ne po opke, este v podprde, a potom, ked som na tajnasa rozbalila podprdku a tam boli ! :)) teraz to uz take nie je, vsak? aj ked clovek sa stale tesi.

dadus35

martinka54

ty máš dosť veľké prsia už teraz.Myslím že tebe by anatomy lepšie sadli.Potom by si mala na prsiach 2 veľké guľaté lopty.Videla som to na babách s veľkými prsiami a teda nič moc.Vyzerá to veľmi umelo.A niektorý doktor ti radil aj guľaté?