Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

dadus
nie, vzdy mui doporucili anatomy kvoli tomu, keby mi poklesol gulaty, nemala by som bradavky v strede. fakt neviem co mam robit. jedine anatmy sa mi pacia aminy a ona ma extra vysoky profil

martinka54

dadus
nie, vzdy mui doporucili anatomy kvoli tomu, keby mi poklesol gulaty, nemala by som bradavky v strede. fakt neviem co mam robit. jedine anatmy sa mi pacia aminy a ona ma extra vysoky profil

ihla

barbora10

lenze ona aj vyrazne schudla. to uz asi vizazista neurobil. sice da sa retus, ale tak ked je playmate, tak musi mat postavicku

barbora10

jamimili

aj ja ti gratulujem a tesim sa,ze to tak super zvladas.obdivujem ta,ze si uz aj cop dokazes spravit.ja som tyzden po opke,ale da mi to zabrat.

mihai

hej a asi naozaj exiatuje viacero sposobov ako vykonat opku, kade, ako zacelit rezy atd., kedze sme tu zive, funkcne, nedokalicene :))) aj ked, moje dvorce teda dostali zabrat :(

dadus35

inak všetky čo tu píšeme sme opku mali v podstate bez problémov,aj to svedčí o tom, že tí doktori musia ovládať svoju prácu.a práca musí byť aj ich koníčkom, inak by to nemohli robiť.

mihai

dadus
cifrova ma urcite dve. nedavno jej tie povodne menil. ale oa mala aj pred opkou prsia..
neviete kde ich robili Minarikovej ? vcera som pozerala jej fotky na FB, ma prsia az kdesi na krku, brrrrr. take kopciska, obrovsky mohutny hrudnik.
ano, pred opkou som tuzila mat aspon jednotky, teraz mam toto a vazne sa mi mali.
cakam cakam co mi liva odpise, nech uz vas vidim, ked vase nicky poznam aj pribehy :)