Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barbora10
ma ich peknulinke a fakt neviem ake asi anatomy. niekedy sa to neda rozoznat aj tie jazvicky ma super

mihai

martinka
to je ok, mylim sa aj ja, v predoslom prispevku som oslovila teba miesto Barbory10 :) a to vas citam cely den lebo lezim PN.
a barbora10 ano, ta baba to ma fakt vydarene...

mihai

martinka
a nie je to vtedy ked sa robi aj uprava cez dvorce ? ja som to mala len cez polku vlozene.. neviem teda. ale jedna baba tam ma dost strasny vysledok po uprave cez dvorce, az mi luto doslo, chudatko :( a ta to ma take riadne natiahnute jak jej ich prisili naspat, mozno myslis to ?

mihai

martinka
dakujem naozaj, si mila. som rada ze konecne nie som ako slíž-dlha plocha :( len by som bola rada keby sa mi tie implose nerysovali tak po kožou. take dve polgulky. preto vravim, este keby som bola dala gulate, sodoma gomora by z toho bola ked uz tu si vidim pologule. lenze ich nema co kryt. ta troska prs co som mala pred a co je na fotke, bola ked som brala antinu. pred opkou som ju vyadila, schudla, nemala som ozaj toho moc. mozno to bola chyba. mozno keby idem aspon s tymi co na foto, bol by mi doktor dal viac ? aj tak vravel ze toto je viac nez co mi podla tabuliek ako maimum patri :( deti nemam, ani sa nechystam. zial. nie je na to situacia vo vztahu :(