Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

mihai
jasne, ved som pisala, ze su male a hlavne k jej postave.. to bolo len k tym jazvam.. ja by som tiez do takych malych nesla..

ninuska13

barborka10
ja idem na vyber stehov v piatok tak som zvedava,co mi povie......Bolelo to ked ti o vyberal?Sice po tej bolesti,co som si vytrpela po opke uz nemoze asi nic boliet,ale predsa....To si ma prekvapila s tou podprdou.Lebo ja som sa uz zmierila s tymi 6 tyzdnami.A ten pas musis ako dlho nosit?

tanda

barbora10

pozrela som si to video.. ma ich sice male, ale spravil jej ich uplne super.. ved ta baba nebude mat absolutne ziadnu jazvu..

barbora10

bratislava

mihai ma uplnu pravdu.nesla by som k nej ani za nic.ja som tiez neni doktor,ale ovela rovnejsim babam davaju vacsie implose.chod urcite do vacsich,lebo budes strasne lutovat.ja som mala mensie prsia ako ty a doktor mi hned navrhol 350 a dokonca mi povedal,ze aj viac by sa mi zmestilo.takze tebe sa tam zmesti ovela viac ako 240.ved taka velkost sa davala pred 10 rokmi,aby nic nebolo vidno.aj ninuska13 ma 300 a ma ich velmi pekne.pod 300 by som urcite nesla.odporucam ineho doktora.a tu mas link na video,kde zene dal doktor 240ml a ma ich strasne malinke.
www.plasticka-chirurgie.info

mihai

bratislava
pozerala som tvoju foto. 240 je tak malo si myslim, ze efekt bude zly. vravim ti svoj nazor. chod za inym lekarom. mas vela koze, povisnutejsie prsia, strati sa ti to tam. nebojis sa ze ti koza bude ovisat ??? da ti to pod sval, ten ti to bude drzat a koza po nom "tiect". a o par rockov uz duplom. myslim to maximalne v dobrom. ja som mala pevne malinke prsia a hned mi navrhol 280. nebudes to mat dobre ak ju pocuvnes.

mihai

bratislava
ta doktorka na com slape ???!!! ak ezdvihanie ruk ???!!! kadeco som pocula a citala lebo sliedim po infoskach ako pes ale takeeeeeee blbosti ze dvihat ruky som nevidela !!! ved ten imlos sa tam musi vhojit, tp tkanivo ho prijat, nenamahat sa !!! no comment uz na toto !!! nesla by som k nej ani zadara ! prepacte, normalne som sa rozculila, zdravy sedliack rozum uz vravi ze to je blud !!! si to zacvic a budes mat komplikacie co ti ini potom budu kurirovat, alebo problemy do smrti ! mne lekar velmi prizvukoval nech nerobim somariny a veru som si ani tu podprdu nedavala dole, co ako som bola zvedava, ani on mi prsia neukazoval ani ma to netrapilo snad 3 tyzdne !!!
implose takzeisto nie su, este k tomu take malo ako ti navrhla a pod svalom isto nie. toho sa neboj.

barbora10
ano, ono to tak dlhsie trva :) aj tebe zmaknu a myslim ze sa ti este usadia a budu mat taky prsickovitejsi tvar ;) uz teraz vyzeraju ze budu velmi dobre ! len vyckaj.

martinka54

bratislava
podla toho aku mas predstavu, ale ja si myslim, ze tych 240 je ozaj velmi malo. o tom cviceni som ani nepocula, kazdy doporucuje kludovy rezim. ja som sa lekara pytala kedy budem moct dvihat moju dceru a ona ma 10kg a povedal mi, ze skor ako o sest tazdnov nech ani nespekulujem, lebo sa mi to moze posunut.