Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ano barborka, mas pravdu, ine nerobim len prsia na internete obzeram. uz si pripadam ako uchyl;-) vcera mi vbehol moj syn(13)do izby, nestihla som zrusit obraz a on utekal von z izby ze:fuuuj,mamina si pozera nahe zeny!som sa hanbila:-(( ale videli ste sakuru? ta to ma tiez velmi pekne.
aj vy to mate krasne baby,ale ja sa tak strasne bojim tej velkosti. ale aj tak dam na vas a idem do 280ml. otazne je len,ci mam ist ozaj ku nej,teraz ste ma dostali fakt do pochyb.
barbie nemas nove fotky? veeelmi by mi to pomohlo. tebe tiez kazala robit cviky? musela si dvihat ruky hore??
inac z toho personalu v ruzinove som ostala vcera uplne paf. ja som doktorke aj povedala,ze ked tento personal ma byt pri mne po op,tak tam ani nejdem...no katastrofa!

BarbieOne1

barbora10

u mna zacala napr. s 310ml a to som jej povedala ze chcem take pekne dvojky alebo 2 a pol.
viac mi ani nedavala lebo sa mi to zdalo tazke v podprde.

BarbieOne1

Co sa tyka dvihania ruk po op. Tak mozem prehlasit, ze cim skor tym lepsie!!!

Zober si to tak.. Daju ti nieco do tela a to nieco si hlada miesto, ked sa ani nepohnes, tak to nieco si zacne hladat miesto neskor, je to jedno, ale pomaha to hlavne koly natiahnutiu svalov po op a proti bolestiam.

Ja som si 5, ci 6ty den umyla sama vlasy, 7 den po op ( a predtym som trpela neskutocnymi bolestami ) som isla na silvestra von, zatancovala som si, vyblbla sa, i ked to bolelo, tak vdaka dobrej zabave som na to zabudla.. A na druhy den akoby zazrakom skoro vsetky bolesti prestali.
Jedine vdaka tomu, ze som si ponatahovala prsne svaly.

At si hovori kto chce co chce, ale ako po vacsine op. ( to mam 3 za sebou )vzdy radia ludom sa hned hybat, tak aj po tejto to pomaha, samozreme v ramci normy:-)

barbora10

bratislava

no co zlatko?ako si sa rozhodla?skusis este ineho doktora?asi teraz nic ine nerobis,len premyslas,ze?svojmu doktorovi musis na sto percent doverovat,nesmies mat ziadne pochybnosti.na operaciu musis ist s presvedcenim,ze ti ten tvoj doktor co najlepsie poradil a hlavne suhlasis s tym co ti navrhol(velkost aj tvar).nezver sa do ruk niekomu,o kom si si neni ista,ze to robi hlavne pre teba a tvoju spokojnost.to co je predsa za rozum,ze doktorke sa pacia prirodzene male prsia,tak teraz da 240 kazdej co k nej pride.

BarbieOne1

bratislava

Aj mne to pripadalo v podprde velke a tazke:-))
Teraz ti len mozem povedat, ze ich vobec necitim(myslim zataz).
Ale urcite to napr. pri detoch nieco spravi, uz si nepamatam ci chces mat deti, alebo nie..
Aj jedna baba tu dvanejsie spominala, ze to nieje sranda potom.

Este stale si mi neodpovedala aka bola tvoja predstava velkosti prs potom a ake mas miery?!!

Zober si napr mna, ja mam 172 cm, pod prsiami cca 78 + siroku kostru, mala som mozno polky ani nie a teraz mam z 280ml(stredny profil) pekne plne dvojky. Uplne stacia.

Ty mas nejake tie prska co si pamatam, tak z 280ml budes mat take trojky. Staci?
Ale pod 280 nechod!!!! neoplati sa to!!!
Alebo jej rovno napis 300ml a nic tym nepokazis, nieje to o tolko viac a budes aj ty spokojnejsia:-)

barbora10

ninuska13

vyberanie stychov nebolelo vobec,ani neviem,kedy mi ich vytiahol,takze sa nemusis bat,ze to boli ani nestipe,proste nic take.doktor mi to vysvetlil,ze jeho pacientkam kaze nosit speci podprdu 3 tyzdne a nemaju ziadne problemi s prskami.na noc si ju vsak budes davat dlhsie.druhe dievcata tvrdia,ze je to kratko,ale ja mu doverujem.

bodynka

Dievcata, bola niektora z vas aj na nejakej inej estetickej operacii?
asi ma priatel zabije ked mu poviem ze ked na prsia teraz nemozem ist tak pojdem napriklad na stehna:D
Alebo na ocne viecka? Ci lifting pleti?
A takto to zacina ze??
ked budem mat pekne nohy tak s prsiami to este nejak vydrzim , chvilku:DDDD