Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

dievcata ja som bola dnes u dr. simonovej skusat tie silikony do podprsenky a rozhodujeme sa medzi 240-280ml.ja viem,vy ste vsetky hovorili,ze o tych mensich nemam ani uvazovat,ale ono to bolo take velke v tej podprde,cely zivot som zvyknuta na plochu hrud a zrazu taka zataz! ved to je aj tazke. tak neviem. termin asi v druhej polovici februara,teraz robim predoperacne,ona mi da potom vediet. co ma ale fakt zarazilo,ked som sa jej pytala,ze ako dlho potom nemozem doma fungovat kvoli zdvihaniu ruk a tak,tak povedala ze naopak,hned na druhy den musim dvihat ruky hore a ona mi ukaze,ake cviky mam cvicit-od druheho dna po opke!!! to co je???!!!! ma vyruti,fakt hovori kazdy doktor nieco ine,ved vy tu pisete,ze ziadne pohyby dohora,aj ti dvaja doktori,u ktorych som predtym bola,povedali ze aspon sest tyzdnov nesmiem dvihat ruky. som z toho magor. fakt. strasne rozmyslam, komu sa mam zverit do ruk. ten cerven bohuzial nepripada do uvahy u mna,ked neni v blave. co si vy o tom myslite?? a bolo by 240ml ozaj tak malo?? dakujeeem vsetkym za nazor

barbora10

mihai

takze to tak dlhsie trva?mne uz o cosi zmakli od opky,ale aj doktor hovoril,ze su este dost tvrde.ale inak som velmi spokojna,bo som chcela mat prska blizsie k sebe.po opke som ich mala uplne pri sebe,ale uz je ta medzierka vacsia.a o kolko sa este prska zmensia.aj tebe sa potom este zmensili?

martinka54

mihai, to mas pravdu, len mne to niekedy ako keby zamrzlo a signal mam popri tom vynikajuci, ale hovorim to len tato stranka mi to robi

mihai

martinka, mne to odosle viackrat ked dam refresh stranky po odoslani spravy. inak nie. dobre je vyjst z tohto fora po odoslani a vratit sa.. teda, ja to tak musim.

podla mna ma baba na linku okruhle :p

martinka54

barbora10
ma ich peknulinke a fakt neviem ake asi anatomy. niekedy sa to neda rozoznat aj tie jazvicky ma super

martinka54

barbora10
ma ich peknulinke a fakt neviem ake asi anatomy. niekedy sa to neda rozoznat aj tie jazvicky ma super

barbora10

martinka

myslim si,ze to dievca ma gulate,ale neviem isto.ono sa to niekedy neda rozoznat.ale ma ich fakt pekne.

mihai

barbora10
fiha, to ti ani neviem... ale asi odkedy som prestala nosit stahovacku sa usadzali, a to bolo po cca 5 tyzdnoch. uz su aj makke, aj ked okruhle su urcite maksie nez anatomy.. asi teraz, po tych cca 3 mesiacoch je to uz take ze dobre.

pozeram zas na tu babu z tvojho linku, myslim, ze je vyhoda ak ide baba cez dvorce co ma tmavu kožu. tieto ruzovsie dvorce a svetla koza, jazvy, sa mi zdaju badatelnejsie nez ked sa to opali.