Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barbora10
ja mam tiez velky problem s bruskom. malu som mala cisarsky a neviem co s nim mam robit. a to som urobila uz hocico: vacufit, lymfodrenaz, doma brusaky a aj posilka. teraz chcem pred opkou este skusit kavitaciu

barbora10

mihai

prska mas pekne,prirodzene a krasne stihle brusko.zavidim ti ho.ja sa od porodu mojho nemozem dajako zbavit.ty uz mas tiez babatko?

martinka54

mihai
este ma napadlo, ty si mala zvlnenu kozu okolo dvorca, lebo som si to nevsimla. mne doktor povedal, ze moze byt zvlnena ako sa to bude spajat, ale sa to casom uplne vyhladi

mihai

nemas za co. ja som nikdy nic take nevidela, az na sebe :( a byvala som z toho pekne hotova, aj som sa tu pytala, nikto nevedel. len lekar ma utesoval ze sa to spravi. a mal pravdu, klop klop. takze keby nieco, neboj/te sa takej depigmentovanej kože, je to docasne :) aj ked-deje sa to vtedy ked sa "nic" zmeni na prso a tak sa velmi napne :) jazvy boli tenke ale to okolo, ble.

mihai

Martinka54 aj ostatne co cakate na opku cez dvorce

poslala som teraz Livke foto cca mesiac po opke. neodpadnite, je dost hnusna :) uvidite tie biele miesta okolo rezov... aj taku kožu co som mala uuuplne KO, aj ako boli prska napuchnute este (aj ked ja som myslela ze nie su, hihi) a ako sadli.. dufam, ze uz sa nezmensia :( hned po opke boli este fest vacsie !! :(

bellinka

noo martinka tak tomu ver ze sme rovnaka krvna skupina...:o))

ja uz o nosteku rozmyslam niekolko rokov lebo ho mam po otcovi velky hi hi a aj mojho doktora co mi robil prssia som sa pytala hned a povedal ze ho mam pekny ale ano dal by sa upravit aby bol este krajsi :o))))

martinka54

bellinka
ty si rozmyslala nas nosom? mna tak namotal doktor cerven a jeho sestricka, ze ci si nechcem dat spravit aj nos, ale toho sa velmi bojim. a odkedy mi to povedali vobec sa mi moj nepaci a stale pozeram do zrkadla ako debil