Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

Dakujem Livaa si šikulka.

Mihai,

veď ich máš fakt super a na tvoju tenučkú postavu sú akurátne.Škoda, že si tam nedala aj foto pred opkou.

cayman

BarbieOne1

ahoj to som ja s tou sluzobkou, tak som si vybavila 4dni volna a potom budem mat k dispozicii sofera. viac volna si nemozem dovolit a baby kt.maju opku za sebou mi hovorili ze po 4dnoch uz vysavali a jedna dokonca na stehy prisla sama autom z BA do BB, Cerven zevraj skoro odpadol :)snad to zvladnem,lebo ja praveze nechcem velke prsia. Uvidim co povie doktor,cvicenim mam strasne velke ramena ten mi tam bude chciet narvat aj 400,ale chcem byt max prirodzena tak mi staci aj 280. Ved 29.1.mam konzultaciu ak dam vediet a opku 6.3.

barbora10

ninuska13

ano,dnes som bola na stychoch.inak sa uz citim dobre,nic ma uz neboli.prska su este stale tvrdsie,ale uz citim,ze je to lepsie.inak červen kaze nosit tuto zdravotnu podprsenku tri tyzdne,potom v nej uz staci iba spavat.takze sa tesim,ze ju nebudem musiet mat az sest tyzdnov.kazdy doktor kaze inak.

ninuska13

barborka10
diky za pochvalu.Len dufam,ze ked sa usadia ostanu pekne.Uz si bola na vybere stichov?A tvoje prska ako?Uz ich mas makke ako sa citis?