Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

dadus teraz do toho nemozem ist lebo zevraj ked mas urobeny nos tak nemozes si davat nic nanho a ja nakolko so po op oci laserom tak musim nonstop zatial nosit slnecne okuliare aj ked snezi takze kym sa mi nezahoja oci tak kaslem na to

martinka54

della
ano, malo by to byt zaciatkom marca. uvidime podla menzesu, ten by som mala mat asi 26.2., dohodli sme sa tak, ze mu mam zavolat, ked dostanem menzes a da mi nejaky termin. na buduci tyzden idem na vyber implantatov, mozno sa to zmeni, ale skor by som ani nemohla a navyse som teraz pekne ochorela. neviem co je snop, ale bude ma operovat na zahradnickej

mihai

dadus

cez prsia bolo nejak mesiac po opke 91. predtym tusim 86-85. takze 91-64-93. hladala som teraz meter ze sa zmeriam aktualne, ale nenasla som ho :) mozno zajtra. meriam takmer 180 cm.

mihai

dadus
velmi pekne dakujem :) konecne mam predstavu aj o vas ostatnych. a veru nadobudam pocit ze az take male nie su tie moje :) rada by som vam ukazala aj fotky pred, ale ich nemam. poslala som Livke jedine co mam, ale na tych zaberoch je zcasti podprda (to su take sukromne fotecky, hihi) tak som to z nich vystrihla :) ak vam to pomoze k dotvoreniu predstavy o rozdiele pred a po..

bellinka

dadus zaregistruj sa a potom ked v hocijakom fore budu baby diskutovat tak niektore mmaju pod svojou fotkou taku modru obalocku pri zelenej obalocke a ked kliknes na tu modru obalockku tak sa ti zobrazi profil tej baby a aj jej fotky