Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

bratislava

poslala som dalsie fotky livke, len som pred chvilkou zistila, ze najnovsie mam v druhom mob. a ten nemam pri sebe.
Tie co som poslala su asi z pred 10dni, ked som odlepila vsetky leukoplasty a jedno prsko mam este trochu opuchnute, teraz je uz ok, tak si to nevsimaj:)

baby maju inak pravdu, ked niesi spokojna, tak vyskusaj este jedneho doktora.

+ chcela si 350 ( aj ja som chcela od zaciatku po videni vsetkych fotiek
a po viskusani tej podprdy s velkostami som si to hned rozmyslela:-)))
mozno keby ti este nejaky iny doktor dal vyskusat tie velkosti, tak by si mala teraz iny nazor na vsetko..

a este raz ti hovorim, ked pojdes k dr.simonovej, tak si daj 300ml, nepokazis tym nic a budes este spokojnejsia po, ze si si nedala 280ml. Medzi tym nieje naozaj skoro ziadny rozdiel.
A ono sa to nezda, ale ani medzi 300ml a 350ml je velmi maly rozdiel. (nalej si to do odmerky a potom do igelitoveho sacku)
a priblizis sa aspon k tvojej predoslej predstave:)

bratislava

martinka ty mas super zaklad,ty sa nemas coho obavat.ja keby som mala take,tak idem urcite bez vahania do najvacsich.a urcite anatomy,tie budu na tebe vyzerat ako by si ich mala odjakziva;-)

bratislava

dakujem barbie, strasne sa tesim na fotky, baby vy mi tu tak pomahate, som vam velmi vdacna!
ja neviem, aku mam teraz velkost, nosim 75A a niektore 75Bale samozrejme vsetko vypchate:-(
s tym meranim to je fakt divne, ako sa mozu kopnut o 4cm, ja stojim na vahe uz par rokov.
ja nechcem mat take tie obluky v strede,moj manzel sa toho uplne desi,ze ako to bude vyzerat,viete co myslim.preto uvazujem aj o tych mensich,lebo mam fakt chudu hrud

martinka54

bratislava
to ako ti mozu skakat 4cm, pod prsiami. to by si musela dost pribrat jedine.
ja tu doktorku nepoznam, ale ked jej nedoverujes, nechod k nej, musis si byt na 100percent ista ku komu pojdes a mat z toho cloveka vyborny pocit. ja ti poviem, ze ja som bola u dvoch a z oboch som bola nadsena, ale vybrala som si teda druheho.
a co sa tyka tych fotiek neni si blazniva, to je normalne. myslis si, ze co ja robim cely den?len sledujem velkosti, tvary a este stale neviem, ktory tvar, len viem aku chcem velkost.

martinka54

ahojte baby, tak prave som si pozrela to video a zostalo mi spatne, neviem ci zostanu vo mne ranajky, ale vysledok bol vyborny

BarbieOne1

bratislava

a aku velkost mas asi teraz?

idem akurat nahrat fotky do pc a poslat.

daj si 300ml.!!! nebudes lutovat ver mi!!!

BarbieOne1

bratislava

dole v ambulancii su take dve sestricky a tie niesu prijemne:), ale to su sestricky na ambul., tu ambul. vyuziva 5 ci 6 doktorov.

hore na lozkovom su uplne sestricky, bola si tam?

strieda sa ich tam asi 6 a 5 je neskutocne milych a jedna tak stredne.

ja som sa nevedela v noci vycikat:)zo stresov do tej panvice a nahanala som ju kazdu hod.:)po takom piatom-siestom raze uz bola taka otravena, ale necudujem sa:-))) som ju fakt buzerovala:-) potom som sa s jej pomocou vyskriabala na wc:-)

bratislava

martinka,mihai,dakujem vam,ste zlate,dam na vas s tou velkostou,
a este porozmyslam,ci absolvujem este jednu konzultaciu:-(

bratislava

barbie,ja mam 169cm,53kg,pod prsiami mi dr.dziuban nameral 71cm a doktorka vcera 75cm...??? tiez sranda nie?
no a moje predstavy su -co najprirodzenejsie...

BarbieOne1

barbora10

u mna zacala napr. s 310ml a to som jej povedala ze chcem take pekne dvojky alebo 2 a pol.
viac mi ani nedavala lebo sa mi to zdalo tazke v podprde.