Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

della
dakujem si mila :) ale rozhodne mi chybaju tie dvorce co som mala pred opkou :( take to uz nebude. beriem to ako daň za celú vec.
konecne viem co znamena ten SNOP :)

della

Martinak 54

SNOP..je na záhr.ul. 42...aj ja tam idem, a znamena Špec. Nemocnica Ortop. Protetiky

chcela som len vediet aké to tam je...ale zatial som nenašla žiadnu kočku, ktorá by tam bola

prcinkka

ninuska13
hej,aj ja ma foto v albume,ale to nestoji ani za pozornost:-(
opka v marci,len mam tam este taky sukromny otaznik:-(
A co sa moze stat,ked sa prsia po opke uz usadia?Si spominala,ze niektore baby potom nie su spokojne.Ved tie prsia by sa mali dat do prirodzeneho tvaru,ci nie?

barbora10

bratislava

moje chudatko.stale ta tu riesime,ale fakt ti chceme len poradit.chceme,aby si aj ty po operacii pisala len same pozitiva a nebola nestastna z vysledku.pozri,kedze ti najprv doktor navrhol 350,urcite sa ti tam tolko zmesti.na mnohych chudych babach vyzera 350 super,akurat.takze to nie je az taka neskutocna velkost,aby to bolo take neprirodzene.ja by som teraz isla kludne aj do 400.kedze chces mat aj ty pekne prska,ktore pekne vyniknu aj bez podprsenky,ved na to si to davame robit,aby sme nemuseli nosit vypchate podprdy a mali krasne prska aj bez nich.preto by som ti radila,nechod pod 300.vyber si velkost od 300-350ml.to su velkosti,ktore sa dnes najcastejsie davaju.keby som neposluchla mojho doktora a dala by som si tu velkost ako som ja chcela,teda 300,tak by som teraz lutovala.bud povedz doktorke,ze chces najmenej 3OO,alebo chod skusit inu konzultaciu.mozno ti to ulahci rozhodovanie.

mihai

dobre ranko baby :)
cekla som to video posledne co tu bolo, no uffff ako tam tak trcali tie obrezane dvorce, az sa mi nechce verit ze to este bude niekedy nieco citit. a nemozem si pomoct, ked ukazali uz zasitu tu zenu, tak mi tie prska pripadali akoby mali oci :))))))))))
dlho som tu nevidela Wendy. zabudla som jej napisat, ze podla mna ma prska uplne pekne a ja osobne tam dovod na reopku nevidim... moje vyzeraju na foto spredu teda ovela viac asymetricky :))) a aj tie dvorce ma podla mna ok.

bratislava

barbie dakujem.si poklad.
dadus,super napad!sama sa zmerat!ja som uz fakt zblbnuta,ale mna to ozaj ani nenapadlo-samu seba zmerat:-0
...no takze vysledok:pri nadychu 73 a pri vydychu72cm!
som z toho magor.kazdemu vyjde nieco ine,teraz mam uz styri rözne velkosti.ale to je aj tak jedno,na tom podla mna az tak nezalezi,na tych par cm...

martinka54

bratislava
kebyze idem do takej velkosti aka sa mi zmesti asi by si odpadla aku ti poviem velkosti. ked som kojila mala som fest plne 6, teda ta 6-tka mi bola len len, tolko mam koze a to bol extrem aj mi boli tazke, ale ked som otehotnela zvacsili sa mi na 5-tky a to sa mi pacilo. ja mam navyse siroky hrudnik, pod prsiami mam 80cm, ale nie som tlsta. mam 173cm a momentalnu vahu 62kg, este stle mam 4kg navyse od porodu. vyzeram ako pavuk, extremne chude nohy a ruky. brusko mi tiez ostalo a tam mi ostali tie kilecka.

dadus35

bratislava

a ty ked sa zmeriaš pod prsiami tak máš koľko cm?tych 280ml ti urobí také plné dvojky,slabšie trojky.máš tam už nejaký základ.