Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

jaj a poposuvat sa ti ich podari az tak, ako mne-nestastne, ze som jeden implos podprdou uplne posunula na nejaku dobu :DDDDD

mihai

mica ale ved daj fotky aj ty :)) vidis, teraz uz nahovaram ale aj mne to trvalo :)))

da sa s nimi uuuuuplne vsetko. co len chces :) postlacas, ponadvihujes, pomackas, priblizis, hocico :) je aj dobre ked je tkanivo okolo implosa v "pohybe" takto, zmensujes si riziko kontraktury. ale samozrejme, toto sa moze az ked je to uz UPLNE zhojene cele. akekolvek cviky, pohyby a sebemensie dvihanie suk, robenie si vrkocov a precvicovanie si svalov a neviem co, co tu bolo spominane je jednev velky BLUD a nejdem sa tym uz ani zaoberat :) vsetko musi ist pomalicky psotupne a ked to dodrzis, budu kvazi ako tvoje.

84nika

bratislava
pod 300-350ml nechod, a ked ti nechce dat viac, tak vyskúsaj aj iného lekára, ved budú to tvoje prská a sú to tvoje peniaze (mozno velké implose nevkladala a nemá skúsenosti a sa bojí..). Ja mám 225ml a mám iba vyplnenú kozu zväcsilo mi to síce o císlo ale mám malililinkú postavu a váhu, a isla som s tým za lekárom, ze zväcsit o viac nechcem, ale az po dietatku, cize este 4-5 rokov, a idem aj ja aspon do 300ml. A co sa týka personálu na lozkovom v ruzinovkej, tak to ani neporovnávaj s tými sestrickami dole, ved ja som sa tam lepsia cítila ako doma :)

1mica1

mihai
nie,ja nemam pristup k albumom,takze neviem ako vyzeraju tvoje prsia:-) Len viem,ze si uz par mesiacov po opke,tak ma zaujima ci sa vtedy daju dat prsia k sebe.
A daju sa ti trosku nadvihnut?Zo spodu myslim

mihai

1mica1
to sa pytas koli tej medzere medzi nimi, ze ? :))) v reali taka nie je, ako na fotkach, preto som si sem aj fotky nechcel najskor dat ze skresluju.

ale ano, viem, aj ked nie uplne, ked dam podprdu co to spravi. dam sem nejaku taku foto.vtedy vyzeraju ako gulate. a su makke.

1mica1

wendy,bellinka
ake mate na dotyk prsia,su makke?ked si ich chytite zo spodu,daju sa vam trosku nadvihnut?

mihai :-) ty si vies spojit prsia k sebe,mas ich makke?

martinka54

tak teda ju mam tiez v snope, mne povedal na zahradnickej, ale viac som nevedela, ibaze je to kusok a je to tam nove