Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

mne lekar povedal len ze-ziadne vselijake masti, ziaden contractube a podobne. nechaj zahojit. tak som nechala. je to dobry gel? ja by som si rada dala vybrat znamienka. a opravit tu nhusnu jazvu co mam pod lavym prskom po znamienku :(

barbora10

mihai

moja mamina pouziva contractubex,ked jej vyberaju znamienka.dnes som si to tym natrela,ale tiez si myslim,ze na to netreba nic.tento gel je na to,aby jazvicky boli pekne.aby ich bolo co najmenej vidno.

ska38

Bratislava, a to som ani nevedela, ze ma silikony,len ked som jej povedala, ze som tyzden po,tak povedala, ze ma aj ona.to bolo prekvapenie.

ska38

Bratislava,
ja som sa vcera rozpravala s kamoskou, ktora ma 240ml a buduci rok ide minimalne na 400ml,lebo pred 10 rokmi viac nedavali.Aj to tu niekto spominal.Tiez by som isla do vacsich.pod 300 urcite nie.Idem pocitat co ste popisali..

ska38

Ahojte kočky,
Mata16,
dnes ma OP.V Novamede Dr.Cerven,ak sa nemylim.Zlaticko drz sa,uz to mas sice za sebou,neboj sa myslim na teba.Zvladnes to!Ked toto budes citas,uz budes doma a stastna ,ze uz mas potom.pa

mihai

barbora
vobec nijake, lekar mi kazal nechat to na prirodu a framykoinovy prasok :) neskor normal telove mlieko, nic speci. a celkom to ide. ty si davas nieco ???

barbora10

baby davali ste si nejake masticky,ale nieco ine na jazvicky?alebo to netreba,ked sa to pekne hoji samo.myslim tym nieco,co robi jazvy este krajsimi.

mihai

ved je to dobre ze to mas tak ako pises :) tak to ma predsa byt :) urcite to mas ine ked si uz prska mala, ja som nemala, mam ciste len implose pod kozou :(( podla mna to musis mat preto lepsie a prirodzenejsie :) sak posli fotkyyyy

1mica1

mihai
ano spominam si,ze tu niekto pisal,ze si posunul implos...takze si to bola ty:-) tak ale nastastie si si to dala do normalu.Vies,ja som sa pytala preto,lebo ja som 5 tyzdnov od opky (pred tym som mala take dvojky)a uz ich mam makke a som sa bala ci sa mi s tym nieco neporobilo,ked si ich v pohode trosku viem nadvihnut a aj priblizit.Tak som si to spojila s tym,ze ked som tam pred tym mala nejake tie prsia,ze su to prave oni-to makke...alebo trepem?Sama neviem