Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ska, takže ale jednu noc si tam určite, hej? Ja dúfam, že to zvládnem tak hrdinsky ako ty ....uff...A ako je to splatením? Kedy sa to vypláca? A ak môžem ešte otravovať - predoperačné si sama musím vybehať či môžu mi aj oni urobiť?

ninuska13

bratislava
ak ti ja mozem poradit zo svojej skusenosti,tak mne doktor navrhol 275ml,ale s tym,ze sa este mozem rozhodnut pre zmenu.Tak som sa aj ja radila s kockami tu,na fore,kazdej kamoske,co ma silikony som ich obzerala a nakoniec som si dala 300ml.Zatial nelutujem ale tazko teraz povedat lebo som len 9 dni po opke.Mozno ked odpuchnu budem este nestastna,ze su male :)A to ja som fakt drobna a dost chuducka lebo nosievam aj oblecenie detskych velkosti.Vazne chod do tych vacsich....

ska38

Mihalicka,
operoval ma v BB,som z BB.po OP bolest,da sa zvladnut,len mne vadilo to lezanie,bolel ma chrbat.uz tyzden stale sedim,ani ma nenapadne si lahnut,lebo si opat ublizim.Operoval ma v utorok doobeda minuly tyzden a v stredu rano/9.30-10.00/ ta pustia domov.Prvu kontrolu mam zajtra, teda po 10 dnoch ides na vyberanie stichov.

barbora10

ska38

aj mna prave viac bolelo,ale dnes ma uz neboli vobec nic.vcera mi vyberali uz aj stychy,takze dnesna sprcha bola uplne vytuzena.uz ani jazvicky nemam prelepene.robim uz bezne veci,upratujem,varim a tak,ale este ruky poriadne nedviham.ved ono to netreba prehanat.

mihalicka

Ska 38

prosím ťa, teba Červeň operoval v PK či v BB ? A ako je to po OP? Koľko tam ostávaš? A prvá kontrola je po akom čase? Až po týždni? Som z toho už jeleň. Ďakujeeem.

barbora10

mihai

ja viem,kazdy doktor povie,ze nic na to netreba,aj moj to hovoril,ale mamine to krasne pomaha po vybrati znamienok.vidno jej rozdiel medzi jazvami ked to este nepouzivala.tu je o nom pisane,ale asi to pomaha,len ked to zacnes pouzivat hned.neviem ci to pomoze uz na starsie jazvy. jazvu.-odkaz odstránený-

bratislava

zle som to napisala, to sestricka vravela,ze co ta pacientka cakala, ze jasne ze boli, kvazi ze akym pravom tam vobec narieka a ju otravuje. tak ja si myslim,ze ked ju jej praca nebavi,tak nech to nerobi,ved ona je tam na to,aby tym pacientkam pomohla,ci?

a co sa tyka toho contractubexu,ja som ho pouzivala dlho na moju jazvu,ked sa pozriete na foto,mam v dekolte strasne skaredu jazvu a nepomohol mi vobec. dokonca ani laser.nic.tak neviem,mozno vam pomoze,mne sa asi jazvy zle hoja,tak aj pod prsami mi to asi bude tak hrozne vidiet:-( tot moja skusenost,ale mozno u vas bude lepsia

ska38

Barbora10,
ako sa citis?Mna stale pobolieva prave prsko.
Wendy1,Belinka
ako sa mate?
Ninuska13,tak zajtra na kontrolu.Stale neviem v akom case tam budem.Ja by som skor isla rano,len neviem ci sa soferovi bude dat.bojim sa skusit soferovat...asi to riskovat nebudem.

bratislava

barborka to si mi krasne napisala. dakujem
ska,ano mate pravdu, idem do vacsich

u dr.gubu som bola len s kamoskou na konzultacii,ked si ona davala robit,ale bol fakt neprijemny,aj ona povedala,ze by k nemu nesla ani zadarmo.este tam vbehla sestricka a frflala doktorovi,ze ta pacientka co sa akurat zobudila stale narieka,ze ju boli,no ved to je jasne,ze boli po takej operacii,co asi tak cakala...tak aspon pred nami nemusela byt taka mrzuta, tym nas hned odplasila:-( , potom som bola aj u racziho,ten ma odbavil za desat minut,v medesticu som mala celkom dobry pocit,len tam zase posiela dve hodiny po op domov,tak od toho ste ma spravne odhovorili no a teraz som pri dr.simonovej a vaham. ist este k trskovi,ale mam ist konecne do toho? no kazdopadne vam vsetkym dakujem a budem informovat, nech uz to mam konecne za sebou,lebo vsetko trpi tym,ze nemam nic ine v hlave,cela domacnost je zanedbavana aj vsetko ostatne... ved to poznate