Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
ved skus vyskusat trsku ako si pisala a pri nom neobanujes, teda dufam. mne sa hodinu venoval, pomeral, vysvetlil a odvtedy som s nim aj volala a na buduci tyzden sa opat vidime. urobil na mna velmi dobry dojem

ska38

Ninuska13,
lepsie,da sa.Stuhnutie, trosku sa hybem,ale nejake cvicenia alebo dvihanie ruk,ako to tu niekto pisal, tak to urcite nie.Pred susedmi hovorim, ze som sa smykla na koberci-behun u kamosky, co byva na severe SK,stale tam jazdim autom,ale teraz som hovorila, ze idem bez auta,ze predsa sneh ,zle cesty, ze nebudem riskovat, tak mi to aj zhltli.V den OP som teda spala u nej,a na obed doma a ze mam narazeny bok,tak nemozem soferovat a tak.No to som ani nemala, lebo uz dvaja susedia nezavisle od seba, mi doniesli nejake maste.A v lete, ked uvidia,ze mi narastlo tricko, tak budem odpovedat ako Judinyova.ha...alebo z jednej tej zazracnej masticky.haha

barbora10

ska38

zase sa smejem.to je taky situacny humor.ked si to len predstavim.inak vcera sa ma červen pytal,ci chodim na toto forum,takze on o nas vie a aj si nas niekedy cita,lebo vedel aj o tom,ze som ti raz pisala,ze sme si dobre vybrali.zlaty je...

ska38

Barborka10,
uz je lepsie ale stale citim tu bolest praveho p,ked som si to asi natiahla,vtedy v piatok/min.tyzden/,nemohla som vstat z postele.potom 2dni hrozna bolest a opuchnute prsko.
ano.Dobry den pan Dr. ja som ska38...

ska38

Mihalicka,
ano jednu noc si tam urcite.Ked si spominam, tak by som nebola schopna po 2 hod od OP ist domov,ako to niekde robia!Aspon vlastna skusenost.Za implantaty+podprsenka= platis vopred,lebo objednavas.Pred OP 6-8 hodin nejest a ani nepit.Ani glg.Potom ti nie je zle po narkoze.Rano, ked prides k Dr.Cerven,sestricka ti da papierik a ides do bufetu do druhej budovy zaplatit,vratis sa s uctenkou do ambulancie.Potom si das papucky a ides na prijem,to ti uz sestricka vysvetli, je to par metrov od ambulancie.Predoperacne,ja som bola u mojej Dr a ta z toho urobila vedu, ze ona o tom nevie,nema skusenosti, ze si to musi zistit cez poistovnu,kedze to je plastika-estetika, no poviem ti hned som sa zobrala prec a isla som k Dr.Dedicovej/Novamed tiez/,to mi dala cislo sestricka od Dr. Cervena a objednala som sa asi 2-3 tyzdne pred OP,tam to tiez zaplatis v tom bufete.Predoperacne stoji do 50€ ale kočky tu spominali, ze v ramci preventivnej prehliadky im to urobili ich Dr zdarma,skus a usetris nejake peniazky.Predoperacne si musis sama vybavit.Potom nalacno na krvne testy a zrazanlivost.A este s tym bufetom, to raz pisala Dominique,ze niekto si tam ide kupit rozky a my cicky.haha

ninuska13

ska38
Zlatko,tak to sa asi zajtra neuvidime,ale nevadi...Nastastie mame toto fantasticke forum a mozme byt stale v kontakte.A ako sa citis?Ja som stale neaka taka ubolena,slaba,stuhnuta...Ale uz fungujem...
prcinkka
No ja mam strasne vela kamaratok,ktore maju urobene prsia.Aj tu aj v zahranici a poviem ti,ze uz som videla aj take,ze som nechapala ako moze doktor take nadherne urobit ale bolo mi aj do placu za dievca,ktore ich malo hrozne spravene.Neviem,ci je to doktorom alebo tym,ze kocky nedodrziavali to co mali po operacii dodrziavat ale casto hovorili,ze po opke bolo vsetko ok a potom postupom casu sa menil tvar,velkost a niekedy uz tie prska neboli take pekne ako na zaciatku.Z toho ja mam strach.Ale neviem,nie som odbornik,neviem,cim to moze byt ovplyvnene.....

84nika

bratislava - nie ja tu nemám fotky, bohuzial ani vás nemozem pozerat, kedze som sa pred opkou neodfotila a som tu cítala ze musís mat foto spravené aj pred OP :(( Ale skús sa pozriet na omlazeni.cz ked si tam zaregistrovaná, tam tiez mám ten istý nick a tám mám pár fotiek. A co sa týka jaziev, tak sa nemusís bát, ja mám tiez skaredé niektoré po znamienkach kt. mi vyberali, ale pod prsiami ich mám krásne tenucké.

barbora10

ska

inak to som aj ja mala problem dat si sprchu z hora dole,tiez to bolo pre mna tazke,lebo som nedvihla ruku,ale potom nejak na spickach,ale namaha riadna.a inak sa uz takto citis lepsie,nie?a inak sa mi zda,ze ty si raz pisala,ze ked prideme k svojmu doktorovi,tak sa budeme rovno predstavovat pod svojim nikom.som sa na tom strasne smiala.

ska38

Barborka10,
sprcha!!!a celeho tela,tak to si vychutnam aj ja!Uz sa tesim.Zatial pouzivam vanu, lebo ja mudra som si pred OP nechala sprchu v sprchovacom paneli hore, tak som vcera na to somrala.Ja tam ruku nezodvihnem a mama chuda nedociahne.haha