Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

barbora10 - tak teda zajtra skusim livke poslat foto, síce jedno mám pred, ale iba v plavkách. Snád mi ich tam hodí..
A baby este k tej Judínyovej, haha, robia sa ze majú vsetko od prírody, a ked som aj pred opkou bola u svojho plastického a aj po, tak som tam nejednu "celebritu" videla, a este k tomu aj chlapov, a pozerajú sa na zem abi si ich náhodou niekto nevsimol, alebo sa robia ze más vidiny a to sú ani neni oni :DD

ska38

Barbora10,
ano je super.Doma povedali, ze aj v tom clanku,tak pekne opisal tu svoju pracu.Je to proste profesional.

ska38

Barbora10,
je trapna,ja ani ten jej program nesledujem,lebo mna drby nezaujimaju.
A ty soferujes?Stale riesim, ci sa odviezt zajtra k DR sama,ci si musi brat zobrat dovolenku, no fakt neviem,ci by som to zvladla.Zajtra idem na stichy.

barbora10

ska38

sa mi na červenovi velmi paci,ze sa k nam pacientkam chova ako kamarat.velmi dobry pristup.a velky srandista.aj na konzultacii som sa nasmiala,ked srandoval.mojmu priatelovi povedal,ze aby isiel na chvilu von,ze sa idem vyzliect a urcite ma este nahu nevidel.

martinka54

barbora, ale ved ona z toho len tazi peniaze. keby povedala, ze ich ma napise sa 5 clankov a konci, ale ked klame, kazdy ma dilemu a len o nej vypisuje

barbora10

inak ta judiniova je strasne trapna s tym,ze jej narastli z tabletiek.ved v dnesnej dobe sa tym celebrity praveze chvalia ake polastiky podstupili,sa jej divim,ze sa nehambi za to ako trepe,aj tak jej nikto neveri.

ska38

Barbora10,
ano.Aj mne hovoril, ze cita, ze vie , ze sa uz tesim na OP a tak.Urcite ma v zaznamoch pri nasich menach aj nick.ha
Touto cestou Vás pán Dr. Červeň pozdravujem.