Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

84nika
mne sa zda, ze v plavkach ti nezoberie, uz tu to volakto pisal, ze musim mat vyzlecene prsia, ale vyskusaj

martinka54

bratislava
bola som unho tesne pred sviatkami, mohol mi dat skor termin, ale ja som chcela az na marec, skor nemozem. nechali sme to otvorene na prvy marcovi tyzden. neviem ako budem mat menzes, mala by som ho mat 26.2., ale fakt neviem kedy ich budem mat lebo neberiem uz antikoncepciu. myslim si, ze o mesiac by ti dal termin.

ska38

Barbora10,
to ano,ale ked si v sede,ako si ten pas zoberiem.to ho budem musiet brat skor ako si sadnem do auta, lebo teraz v sede si k lavemu ramenu pravu ruku nedam,teda dam ale citim bolest.necham to na zajtra,ak nebude lepsie,tak ma bude musiet odviezt.

barbora10

ska

skus si dat pas tak,ze si ho nedas cez prsia,ale aby ti isiel len cez brucho.mne to tak priatel dal a bolo to celkom fajn.tiez som sa bala cez prsia.

barbora10

asi by som sa mala zacat ucit pravopis,lebo strasne hrubice robim.ale hlavne je,ze viem s akym i sa pisu silikony.

barbora10

ska

ja nemam vodicak,ale kamaratky po tyzdni normalne soferovali po meste.ale ak sa na to este necitis,neriskuj.skus si to vyskusat na ulici,ci by ti to slo.