Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquitta

baby, kde vas to mozem vidiet a kde mozem buduci tyzden uploadnut svoje fotky? :)) budem mat po, dr. cerven, sobota, pezinok, 330 nagor vysoky profil

chiquitta

baby, kde vas to mozem vidiet a kde mozem buduci tyzden uploadnut svoje fotky? :)) budem mat po, dr. cerven, sobota, pezinok, 330 nagor vysoky profil

mihai

:) bola by to prca. ja s tym problem nemam, ze mam silikony vobec netajim. este sa aj pysim :p

neviete, ktora ma este v albumoch prsia od hederu ? ze by som sa mrkla? ci som jedna sama jedina ?

barbora10

mihai

to by bola sranda.davnejsie niektora pisala,ze aka by to bola sranda,keby sme sa niekde vsetky stretli,take nieco ako stretavka zo skoly.aj to,ze aka by to bola sranda,tolko silikonu po kope.no ja by som to napriklad brala,take stretko nas vsetkych z tohto fora.ved uskotocnit by sa to dalo.ja by som sa tesila...

mihai

mi pride srandovne ako sa snazim naucit vase nicky v spojitosti s vasimi fotkami od vcera :) ked zabudnem, idem mrknut, ze aha, no hotovy debatny kruzok prsicok toto :))) ale tvar ziadna, si predstavte ze stojime napr v tescu v rade jedna vedla druhej a ani nevieme :p

barbora10

ketrin11

dakujemeeeem!!!mne sa zase lubia tie tvoje.ale celkovo prska od červena.je nas tu viac,co ich mame od neho a nenasla som take co sa mi nepacili.

ketrin11

Ahojte babenky, uz som tu dlho nebola a len ma tak napadlo nakuknut sem.
Vsetkym novym prsaticiam gratulujem a drzim palce nech sa vsetko dobre hoji:)))
Barborka10 mas ich krasne:)))) Vidno, Cervenova vystavna praca

84nika

bratislava - ja som bola u dr. Kostála
barbora1 - a chlapi tam chodia si dat vyhladit tvár, facelifting atd., som sa aj pýtala. hehe, aby namali vrásocky v telke :))