Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby so stretavkou vrelo suhlasil, ale musite pockat az kym nebudem prskata aj ja, lebo by som sa za tie ovisaky hanbila medzi vasimi krasnymi silikonmi

chiquitta

barborka, nebojim, nie su tvrde, to je fama... tieto nagor impleo maju makky gel, ale nizsi sklon ku kapsulacii a to ja potrebujem. a sa mi zdal taky efektnejsi ten obal.

chiquitta

mihai
ano, okruhle su, nagor anatomy ani nerobi.

podmienkou pre vstup do galerie je poslanie svojej foto pred? bo ziadnu nemam :(

chiquitta

mihai
ano, okruhle su, nagor anatomy ani nerobi.

podmienkou pre vstup do galerie je poslanie svojej foto pred? bo ziadnu nemam :(

chiquitta

hej, nagory som si vybrala. viac sa mi paci ta textura, su trosku tuhsie, teraz je novinka na trhu, impleo, nekapsuluju tolko. proste mi radil eurosilikony, aj sa mu tam lepsie davaju, ale ja chcem nagory. su mi sympatickejsie.

mihai

chiquitta
posli na adr. e.uhrinova@gmail.com svoje foto pred, hoci aj dnes a ona ti posle naspat heslo a link kde to najdes. a mozes cekovat :)
cerven ti ide dat Nagory? prevazne dava Eurosilicone pokial viem, preco budes mat ty Nagory? :) to okruhle budu ?