Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

dobre ranko baby,tiez mi nejde to rajce, mi je to smiesne,ako sme vsetky zvedave na tu barbie,ledva sa zobudime a uz ideme prsia obzerat:-)))
s tym stretkom je to super napad, ja sa tiez priklanam skor k letu...
barborka ty si platila u cervena len 2000eur? mna to vyjde u simonovej 2400.a pritom to je v nemocnici,nie je sukromi! no fakt este porozmyslam,ci nezajst predsa za tym cervenom,ale povedzte,ako ste isli az do BB z blavy,ked mate male deti? ja sa asi nebudem moct odtrhnut... :-( a este mam otazocku,lebo kazdy doktor preferuje ine znacky silikonov. su tie mentory tvrde??

barbora10

cica666

dakujem za pochvalu,tiez sa velmi tesim vysledku.mna cela operacia so vsetkym dokopy vysla 2070eur,ale este som platila 50eur za predoperacne.

ihla

No paráda. Chcem si popozerat fotky v galerke - hlavne barbyone1 a samozrejme, nejde mi rajce.net :D mam teda stastie. Skusim neskor. Som zvedava aj na barboru10, ju som este nevidela.
heh, to s tymi nickmi u Dr. Cervena je dobre. Ktovie, mozno, ked pride daka nova k nemu, v duchu typuje "tak toto by mohla byt xy" ... :)

Velmi som zvedava na matu16. Aj mne ponukli ten termin, no nemozem tak skoro, tak cakam do 8.4. Ale to isto rychlo ubehne. Presne ako pisala bodynka, ze pred chvilou o pozicke a uz si ich uzivate. A onedlho budem uz aj ja :)

Co vy ostatne poviete na to stretko silikonu? Mne by sa to celkom pozdavalo :-p

cica666

barbora10
mas ich pekneee. Fakt je vidno, ze kto Ti to robil. Mam jednu otazocku. Kolko Ta stali prska u Dr. Cervena? A este kolko stali implose. Dakujem a drz sa

tanda

sweety23

ako si dopadla na konzultackach?

baby co ste 3 tyzdne po op., mam ist na ples a bude to akurat 3 tyzdne po, myslite, ze by som to mala zrusit?

barbora10

no baby,v lete musime nieco vymysliet.take stretko by bolo super.dobru noc babulky,dnes uz koncim a vypinam pocitac,lebo to moje dieta este nespi,tak sa idem k nemu supnut pod perinu.