Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ano barbie,chcem anatomicke a nevadi, uz som sa s tou cenou zmierila, len ma to trochu udivilo,ze cerven pyta menej napriek svojmu dobremu menu...

BarbieOne1

barbora10

dakujem:-)))...

!!!!!!!bratislava!!!!!!!!!!!!

nejdaj si pod 280ml, tak 300ml by ti podla mna sadlo akurat, ale aj 280ml by bolo ok, kedze tam nieco mas, budem ta otravovat pokial neprestanes vymyslat s 240ml:-)))

BarbieOne1

barbora10

dakujem:-)))...

!!!!!!!bratislava!!!!!!!!!!!!

nejdaj si pod 280ml, tak 300ml by ti podla mna sadlo akurat, ale aj 280ml by bolo ok, kedze tam nieco mas, budem ta otravovat pokial neprestanes vymyslat s 240ml:-)))

BarbieOne1

bratislava

mala by si dostat anatomy alebo okruhle? anatomy su drahsie a + mentory su najdrahsie a ze vraj najkvalitnejsie ( maju aj iny povrch ako napr. eurosilikony, taky vrubkovy aby sa lepsie prichytil.)

mentory mali do vianoc tu akciu co som spominala, tak preto som platila menej, ale inak nepoznam babu co by mala mentory a zaplatila by pod 2300 Eur pri anatomoch!!!

ak je tu nejaka nech sa ohlasi:-)))

BarbieOne1

dadus35

vcera:) pod mam nejakych 77-78, a cez 90-91, ale nerozumiem tomu, podla merania by to mali byt 2jky a podprsenky 2jky su mi vsetky male, aj z hora, aj z bokov.. nechapem.. predsa 280ml nemoze urobit viac..

barbora10

bratislava

ano,ja som platila 2070eur za prsicka v novamede.super cena,super pristup.jedna konzultacia s červenom a ani som nerozmyslala nad inym.ved ked operuje aj v pezinku,tak to nemas tak daleko.a na konzultaciu sa ti urcite jeden den bude dat ist aj do BB.a moja kamaratka ma mentory a je s nimi spokojna.

BarbieOne1

baby nemam tam aktualne fotky, su tam fotky cca z pred 10dni, lebo new mam v druhom domacom mob:) a stale ho zabudam, aby som mohla nahrat fotky:)(net mam len v praci)
tam som mala este trochu opuch.

inak vcera som si skusala svoje stare podprdy, nosila som 80B, koly tomu aby som vyplnila tricko aspon podprdou, i ked v nej nic nebolo:-)))
a na moj podiv vsetky su mi male:) musim ist do obchodu a skusit ine velkosti:)
skusila som si aj 75D taku tensiu vypch. a aj ta mi bola mala, nerozumiem tomu..

mam jednu hlupu otazku, ako maju sediet podprdy, tesne zhora aby zakryvali bradavku a kusok prska, alebo tak do polovicky prska nad bradavkou????

vsetky mi sedeli tak, ze tesne nad bradavkami.