Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bratislava

ja mam 2,5 rocneho syna,takze
s nim mi pomaha aj mamina aj priatel este stale,lebo ho nemozem dvihat,ale varenie,upratovanie a ine bezne veci v domacnisti uz v pohode zvladam.a to som 11 dni po operacii.tyzden po opke som sa ja citila uz dobre.

BarbieOne1

ninuska13

nebolo uz nieco take vo svete?? ak nie, tak mozme dat navrh na zapis:-))))))))

ale nie, bolo by fajn, keby vyslo take stretko..
ja by som bola napr za take miesto kde je pekne, voda atd, da sa tam aj stanovat, keby bol niekto z daleka.

BarbieOne1

bratislava

pouziva cerven mentory? velky rozdiel je v cene medzi nimi a inymi znackami.

do akej velkosti teda ides?

ak do 280ml, tak ti to urcite spravi, take pekne plne trojky, kedze 1 mas teraz urcite.

ano budes musiet ist za anesteziologom, daju ti taky dotaznik, vyplnis ho par veci sa ta popyta a potom zanesies papiere od neho a od vsetkych vys. hore na odd. kde budes lezat.

no ona ma toho dost, preto je najlepsie s nou komunikovat cez sms, vzdy sa potom ozvala, ale zober si to tak.. videla si moje prska predtym, no des:-)) a zo z toho urobila.. mas uz termin?

ja pojdem next, alebo ten dalsi tyzden k nej na nos, bola by sranda keby sme lezali spolu:-))))

dadus35

barbie

inak s kúpou podprdy ešte počkaj.Ja som sa mesiac po opke aj dlhšie nevedela napakovať do žiadnej, prsia boli ešte také nepoddajné.

ninuska13

bratislava
Moja,ja som to mala tiez k Cervenovi 1,5 hodky cesty,ale ver mi stoji to za to tu cestu obetovat.A vyhodu mas v tom,ze by ta potom operoval v Pezinku.Mna operoval v BB.Lebo ja mam Pezinok dalej ako BB.Den pred opkou som sa ubytovala v penzione vedla nemocnice a zavcas rano som sla na opku.Tiez mam dieta,tak som to vsetko rozplanovala,zapojila celu rodinu a vyslo to :) Je jediny lekar u ktoreho som bola na konzultacke.Fakt ti to stoji za to ho vyskusat!!!
Baby s tym stretkom cez leto je to dobry napad :) Ak by sa to organizovalo,pripajam sa.No a mozno by sa nam aj podaril zapis do guinessovej knihy rekordov v najvyssom pocte silikonovych prs na jednom mieste :) hihihi

bratislava

dievcata ako dlho potom budem vyradena z prevadzky doma? myslim tym varenie a take bezne ukony,lebo manzel sa ma pytal,ako dlho si ma zobrat v robote volno...

bratislava

barbie si zlata,tak si ma prehovorila;-)
na tebe vyzera tych 280 uplne super,tak na tych 240 fakt zabudnem. mas pravdu.
vsetky mate pravdu,lebo vsetky mi to radia.dakujem. dnes zacinam s predoperacnymi,buduci tyzden su hotove. doktorka povedala,ze potom musim ist niekde na aro a az potom mi da termin... inac mala som z nej pocit,ze je stale v strese,tak som sa jej pytala,ci je pri operacii kludna,alebo sa aj tam ponahla...no som fakt zvedava.ani si neviem predstavit,ze aj ja to raz budem mat za sebou. pripada mi to zatial uplne nemozne.