Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bratislava

je to kazdeho osobna vec,ci vezme nejaku drobnost ako podakovanie.ja som dala aj sestrickam kavicku,ved tam okolo mna vkuse lietali .je to sice ich praca,ale ja som sa im nejak podakovat chcela,za to ake boli mile.

barbora10

prcinka

tak na to,ake prsia mala pred tym,tak teraz su pekne.a v tom tricku jej ani nevidno,ze by mala silikony.sice ma asimetriu,ale prska su pekne.niektore asimetriu neriesia.

ihla

barbione1 a bratislava

aj ja som bola na nose a nemala som ZIADNU bolest. Ani tu najmensiu.

Bratislava - to ty chces kvoli abbe odlozit opku? ci som to zle pochopila? A malickost? To by aj mna zaujimalo. Ja si myslim, ze by ziadnu netrebalo davat. Ked ides s autom do servisu (napr.), tiez si tam urobia svoju robotu a nic im nedavas, nie? To som teda dala za prirovnanie prsia - auto.... haha

bratislava

barbie,idem teda do tych 280ml. buduci tyzden pojdem ku nej s predoperac.vysledkami a dohodneme termin. ale asi az druha polovica februara,lebo v prvej polovici ideme na lyzovacku a este ma napadlo,ze 19.2.ideme na koncert abba,tak to budem musiet az na ten dalsi tyzden odlozit:-(
a ty to myslis vazne,ze chces ist hned teraz na nos? uz ti je tak dobre? nic ta uz neboli? no teda lebo ja som na nose bola, ale taka som bola ubolena,neviem si predstavit,zeby som sa hned hrnula do druhej operacie... no ale vy ste fakt bojovnicky,to treba nechat.
a este som sa ta chcela opytat,davala si nieco doktorke ,myslim nejaku malickost okrem penazi za opku?

prcinkka

ninuska13 A ako sa zmenia po case prsia?Teraz mam na mysli dievcatam,ktore po case nie su spokojne.Akoze im ovisnu alebo sa posunu alebo ako?Mna to zaujima,lebo aj mna caka opka.

A baby,co poviete na prsia carmenka13-aj tej ich robil Cerven...

della

Ahojte

jooj zase ste vela popísali....idem postupne čítat

opku mám až 1.2. :-( včera mi to povrdil

Bratislava
..tiež sa mi stalo niečo podobne...môj syn ma 11, bola som tu na fore-zvonil mi mobil..odbehla som od pc...a ked som prišla, tak som ho našla ako si to tu číta a smeje sa....mami a to načo si čítaš take hovadiny...hmmm keby vedel..tiež som sa hanbila

ihla

barbora10

No tak ale ty si mala pekne prsia aj pred. Ale aj po :-))

A barbyone1

Ty ich mas naozaj pekne. Keby take pekne kazdej spravili :) zavidim :-P

ihla

bratislava

ani nerozmyslaj uz nad 240 ml, dobre ti radia :)
A to ani nehovor, ze Dr. Cerven pyta malo za operaciu, este si to precita a zdvihne ceny :D

Este jednu vec mam na teba. Bellinka sla z BA do KE na operaciu aj z nej naspat lietadlom :) Skoda ze aj v bb nie je letisko hh.