Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

barbora10

tak mne to nejko nesedi potom.. obvod pod mam 77-78 a cez cca 90, 90,5 a do podprdy 80B sa nevpracem.
a podla tej tabulky pri podprde pod prsiami od 78 by som nemala teraz ani jednotky..

BarbieOne1

barbora10

tak mne to nejko nesedi potom.. obvod pod mam 77-78 a cez cca 90, 90,5 a do podprdy 80B sa nevpracem.
a podla tej tabulky pri podprde pod prsiami od 78 by som nemala teraz ani jednotky..

mata16

ahojte tak som doma,,
cakala som ovela horsie bolesti, skor ma bolel chrbat po celej noci ako prsia..
Doktor Cerven bol uplne super a aj sestricky zo vetkym mi pomahali.Takze som spokojna.
Teraz to trosku pobolieva ale da sa to vydrzat nic take hrozne..

barbora10

ihla

ja som im dala kavicku,ked som isla na stichy.bola tam akurat ta co robila aj ked som ja lezala,takze si ma pamatala.aj doktorovi,ked sa chce niekto podakovat preco nie.

84nika

bratislava - ako aj barbora písala, zober nieco ako za podakovanie, ci aj doktorke al. íba sestrickám, to je uz kazdého osobná vec. Ale si vezmi ze za imlpose zaplatis vyse 1.000 - 1.400€ + anestéza + operácia (podotýkam ze cena za opku ide nemocnici, a nie do vacku lekára..), takze tak, alebo po opke ak budes spokojná s výsledkom, tak potom sa rozhodes.

84nika

bratislava - ako aj barbora písala, zober nieco ako za podakovanie, ci aj doktorke al. íba sestrickám, to je uz kazdého osobná vec. Ale si vezmi ze za imlpose zaplatis vyse 1.000 - 1.400€ + anestéza + operácia (podotýkam ze cena za opku ide nemocnici, a nie do vacku lekára..), takze tak, alebo po opke ak budes spokojná s výsledkom, tak potom sa rozhodes.

ihla

barbora10

to mas pravdu. Ak by boli mile, tak by som aj ja cosi supla. Ale ak by mi boli nesympaticke, tak by som im tu kavu este aj rosypala po izbe :D
Len pre informaciu - tu kavicku si si nakupila vopred? :)