Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mata16

dakujem vam..
ihla
ano teraz mam 350ml.. asi som mohla ist do tych vecsich ale uvidim ako to bude ked to vsetko odpuchne a tak.. Boliet to boli ale nie az tak ako som cakala da sa to vydrzat..

jamimili

Barborka aj ja mam 2,5 rocne dieta...citim sa super ale este t nechamcca tyzden na muza:-)))...chodim uz von bezne s malym.-)))...baby fotky poslem tak v utorok po kontrole....Matka 16 gartulujem aj mna viac bolel chrbat...

BarbieOne1

bratislava

no ja chcem mat vsetko cim skor za sebou, tak aj na nos idem cim skor a este mi platia tie predoperac. vys...

ano dala som jej potom bombonieru a aj sestrickam cokoladu.

super, ze ides aspon do 280ml, menej by si fakt lutovala. ( zvaz este raz aspon 300ml:-)

inak to za ake impl. ste platili iba 1000 Eur? eurosilikony ci nagory?

ja som za mentory este aj s tou predvianoc.zlavou platila viac..

ihla

barbieone1

ja myslim, ze len na pooperacne podprdy. Na normalne nie. To by bolo aj dost divne, nakolko ma kazda iny strih a su rozne cislovania....

ihla

mata16

Tak ti gratulujem :)) Len teraz mam trosku gulas z tych velkosti. Kolko si si dala? To ty si sa rozhodovala medzi 350 a 375???
Ale ty si uz mala aj svoj zaklad. :) Normalne sa tesim, ze to uz mas za sebou. Mne tento termin tiez ponukli, len som nemohla, tak si mi ho uchmatla :)
A teraz si pekne oddychuj. Ozaj - ty mas dovolenku alebo si sla na PN???