Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kerstin

inac teraz tu este citam, o tom ze nagory su tvrde, tak to suhlasim, ze ich anatomy - tie som si tiez chytala su dost tvrde, ale doktor mi hovoril ze teraz budu nejaka nova rada anatomov, co bude mat tento impleo gel. Tak neviem ci nepockam.

kerstin

baby, ja som tu uz raz pisala, ze idem na op do Rakuska, lebo tu zijem. Mam aj foto pred v galerke.

Tak uz som bola na dvoch konzultackach.

A vooobec sa neviem rozhodnut, celkom sa mi paci to nagor impleo (velkost 330) - to je okruhly implantat, co ho tu uz chiquittka spomina. Doktor je z neho nadseny, lebo ze je kohezivny, a zaroven velmi makkucky. Aj som si ho mackala, a zdal sa mi taky velmi prirodzeny.

Iny doktor zas radi anatomy. Su to strasne tazke rozhodnutia.

este mam ist na jednu konzultacku, tak ta asi zavazi.

bratislava

barbora
no som rozhodnuta ist ku nej, lebo to bola uz vlastne moja tretia konzultacia,no len ked mi to tu spochybnujete,neviem ci este nezajdemza trskom:-( alebo uz kaslem na to a idem ku nej?

barbora10

jamimili

s malym este von sama nechodim,kedze ho nemozem dvihat,tak to neriskujem.ale mam super vyhodu,lebo moj uz chodi do skolky,takze to mi ulahcuje situaciu.

barbora10

bratislava

a ty si rozhodnuta na 100% ist prave k nej?aj ste sa dohodli na velkosti?inak co pises o tom,ze ti tam vbehol ten jej bulo a hlasal,ze ste tam dlho,tak to je bez urovne.

barbora10

bratislava

neboj.ako mne doktor hovoril,su zeny,ktore maju implantaty 20 rokov a nemaju ziadne problemy.vymenit sa musia len vtedy,ak to je treba,teda,ze nieco nie je v poriadku.ak je vsetko ok,menit ich nemusis.

bratislava

baby ste to tu citali, ze implantaty maju zivotnost 10-15 rokov? to co je? ved vsetci doktori hovoria,ze to je navzdy. No ale asi dlhsie zaruku nedavaju a potom treba ist zase pod noz :-((

bratislava

barbie asistoval pri tvojej op aj doktorkin manzel? lebo teda ten na mna dojem neurobil, si predstav, ja tam skusam tie vlozky do podprdy, on tam vtrhne,ani bu ani me, len mal pripomienku,ze sme tam nejako dlho, to znamenalo asi tolko, nech uz konecne idem, no fakt trapas. doktorov si predstavujem na inej urovni. ona je zlata, ale on je fakt bulo. (dufam,ze to tu necitaju)